Manchester United – Leicester i Premier League premiär

aug 10, 2018

Äntligen var det så dags för Premier League fotboll igen! Manchester United – Leicester inleder Premier League säsongen 2018/2019 med dagens fredagsmatch 10 augusti klockan 21:00.

Se säsongens bästa Premier League erbjudanden och kampanjer här >>>

Inför Manchester United – Leicester

Först ut bland helgens premiärmatcher är alltså kvällens fredagsmöte Manchester United – Leicester som sparkar igång klockan 21:00 denna fredag 10/8. Föregående Premier League säsong 2017/2018 slutade dagens kombattanter tvåa respektive nia i tabellen. Placeringar som båda lagen naturligtvis ämnar att förbättra såhär på förhand. Att Leicester kan klara av att ta sig upp några placeringar till är mycket möjligt. Under transferfönstrets allra sista dag ”deadline day” så lyckades Leicester City värva den turkiske mittbacken Caglar Söyüncü från Bundesligaklubben Freiburg och tidigare under dagen gjorde man klart med den kroatiske mittbacken Filip Benkovic som ansluter till Leicester City från Dinamo Zagreb.

Frågan är dock om Manchester United har den trupp som krävs för detta ändamål. Att vinna Premier League är José Mourinhos ambition men han har inte fått de riktigt stora värvningarna han önskat utan fått nöja sig med några hyfsade nyförvärv. Den brasilianska mittfältaren Fred (Frederico Rodrigues de Paula Santos) har hämtats in från Shakhtar Donetsk. Framtidslöftet 19-årige försvaren Diogo Dalot har värvats ifrån FC Porto och 35-årige målvakten Lee Grant har kommit till för att täcka upp eventuella skador på målvaktssidan. Troligtvis inte mycket på Mourinho’s önskade värvningslista som till slut blev ett faktum i värvartagen. Däremot råder ingen tvekan om att truppen ändå är en av de starkare i Premier League den här säsongen i alla fall då heller inga viktiga kuggar fallit bort. Och Leicester City bör kamma noll borta mot detta stjärnspäckade Manchester United i premiären om nu inte premiärnerverna spökar till det för hemmalaget.

Tipset Man U – Leicester 10/8

Match: Manchester United – Leicester (Fotboll: Premier League)
Spelplats: Old Trafford (Manchester)
Speltips: (1) Seger för Manchester United
Odds1.53 @ ComeOn här >>>
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-08-10 (fredag 10 augusti)
Avspark: 21:00
Live StreamViaPlay här >>>

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK