Tisdagen den 28:e augusti innehåller 21 stycken engelska ligacup matcher i Carabao Cup varav 2 av dem som du kan se via Carabao Cup live stream; Swansea – Crystal Palace och Wimbledon – West Ham. Streama och spela liveodds hos bet365* här >>>. I den förstnämnda av dem som startar kl. 20:30 har vi även ett förhandstippat odds på, läs speltipset längre ner. Swansea ärt en riktig svenskklubb med hela 4 svenska spelare i truppen, Kristoffer Nordfeldt, Martin Olsson, Adnan Maric och Joel Asoro.

EFL Cup Live Stream

Carabao Cup matcher 28/8

I 9 av dagens matcher i Carabao Cup innehåller Premier League lag vilka vi fetmarkerat i matchlistan här:

20:30 Swansea – Crystal Palace (Live stream & Liveodds hos bet365)
20:45 AFC Wimbledon – West Ham (Live stream & Liveodds hos bet365)
20:45 Blackburn – Lincoln City
20:45 Bournemouth – Milton Keynes
20:45 Brentford – Cheltenham
20:45 BrightonSouthampton
20:45 Burton – Aston Villa
20:45 Cardiff – Norwich
20:45 Doncaster – Blackpool
20:45 Fulham – Exeter
20:45 Hull – Derby
20:45 Leeds – Preston
20:45 Leicester – Fleetwood
20:45 Middlesbrough – Rochdale
20:45 Newport – Oxford Utd
20:45 QPR – Bristol Rovers
20:45 Sheffield Wed – Wolves
20:45 Walsall – Macclesfield
20:45 Wycombe – Forest Green
21:00 Stoke – Huddersfield
21:00 West Brom – Mansfield

Speltips Swansea – Crystal Palace

Swansea åkte förra säsongen ur Premier League då man kom trea från slutet och alltså precis hamnade nedanför det så förhatliga nedflyttningsstrecket. Efter de fem inledande omgångarna av årets Championship ligger Swansea på tionde plats. Av lagets fyra svenskar får vi troligtvis se två av dem på planen i kvällens match i Carabao cup mot Premier League laget Crystal Palace. Backen Martin Olsson och mittfältaren Joel Asoro har båda spelat i alla de fem inledande Championship matcherna den här säsongen för Swansea. Målvakten Kristoffer Nordfeldt skadade sig i säsongens andra match och återfinns tyvärr fortfarande på skadelistan i detta nu. Den fjärde svensken är 21-årige Adnan Maric och har spelat i Swanseas ungdomslag sedan 2015 och lirar nu i U-23 laget men står med i A-truppen. I fall det blir aktuellt med spel i Swanseas A-lag den här säsongen återstår att se.

Crystal Palace har Sverigebekantingen, och före detta förbundskaptenen för det engelska fotbollslandslaget, Roy Hodgson som tränare. Tabellplaceringen i Premier League är tia efter en vinst och två förluster. Premiärmatchen mot Fulham slutade med 0-2 vinst på bortaplan och insatsen lovade gott inför de kommande matcherna. Men 0-2 hemma mot Liverpool och en knapp 2-1 förlust borta mot starka Watford (som inlett med tre raka segrar i Premier League) så ser man fram emot avancemang i Carabao Cup nu.

Utgången av dagens match mellan Swansea och Crystal Palace anser vi vara oviss. Däremot känns det som upplagt för ett BLGM-spel!

Match & tipsfakta

Match: Swansea – Crystal Palace (Fotboll: Carabao Cup)
Spelplats: Liberty Stadium i Swansea (kapacitet: 21 088 personer)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.75 @ Bet365 här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-28 (tisdag 28 augusti)
Avspark: 20:30
Carabao Cup Live StreamBet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-08-28 kl. 14:36 men kan komma att ändras.

*Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

Oddsbonusar: