32-delsfinalerna i Carabao Cup (Engelska Ligacupen, EFL Cup) fortsätter idag 29 augusti (29/8) med fyra matcher, däribland Nottingham – Newcastle som du kan streama live och spela live odds på hos bet365 här >>>.

Carabao Cup onsdag 29/8

20:45 Everton – Rotherham
20:45 Millwall – Plymouth
20:45 Nottingham – Newcastle
21:00 Reading – Watford

Speltips Nottingham – Newcastle

Championship laget Nottingham har redan inlett sin Carabao Cup resa den här säsongen när de i 64-delsfinalen för två veckor sedan straffade ut Bury efter 1-1 vid full tid. Men segern satt hårt åt då Nottingham lyckades kvittera först i den 3:e övertidsminuten. Matchen gick sedan till straffar direkt utan förlängningsspel och det var inte förrän i den 11:e straffomgången som avgörandet kom. I Championship har det annars blivit en seger och nästan lite anmärkningsvärt fyra oavgjorda på säsongens fem omgångar som spelats. Intressant är att Nottingham har gjort i alla säsongens matcher hittills.

Premier League laget Newcastle träder idag in i Carabao Cup 2018/2019 och gör det med en viss osäkerhet kring formen. På de tre inledande Premier League omgångarna har Newcastle förlorat två matcher och spelat en oavgjord. Det ser förstås inte bra ut alls varken resultatmässigt eller poängmässigt men betänker man att de två förlusterna kom mot Tottenham och Chelsea som båda vunnit alla sina tre inledande matcher. Och med tanke på att förlusterna i båda fallen skrevs till 1-2 så kan vi tycka att dessa uddamålsförluster inte är så fasligt dåliga ändå.

Eftersom både Nottingham och Newcastle är pålitliga som målproducerande lag i sina respektive matcher så känns sannolikheten stor för att det ska bli mål åt båda hållen ikväll.

Match & tipsfakta 29/8

Match: Nottingham – Newcastle (Fotboll: Carabao Cup)
Spelplats: City Ground i Nottingham (kapacitet: 30 445 personer)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.77 @ Bethard här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-29 (onsdag 29 augusti)
Avspark: 20:45
Carabao Cup Live StreamBet365

*Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

Oddsbonusar: