Djurgården mot Storhamar, Sverige mot Norge, streama och spela på matchen live! Utav söndagens sexton hockeyklubbar i de åtta matcher som spelas i Champions Hockey League (CHL) denna söndag 9 september är det bara ett svenskt och ett norskt lag inblandade. Just det, Djurgården och Storhamar! Nedsläpp sker på eftermiddagen klockan 15:30.

Streama Champions Hockey League

Live stream kan ses i din mobil, surfplatta och dator snabbt och enkelt om du registrerar dig hos NordicBetBet365Unibet eller LeoVegas. Det kostar inget att registrera sig hos någon av dem men ett tips är att välja ett spelbolag du ännu inte är medlem hos eftersom du då får en redigt saftig oddsbonus som välkomnar dig plus tillgång till deras hela direktsända sport stream utbud med bland annat fotboll, hockey och tennis dygnet runt alla dagar i veckan! Detta förutsätter att du antingen spelar odds eller låter någon krona vara kvar på spelkontot. Det är bara när spelkontot hos spelbolaget du är registrerad på är helt tomt som du inte kan se på live streaming.

CHL Schema Söndag 9/9

15:15 Rouen (Frankrike) – Mountfield HK (Tjeckien)
15:30 Djurgården (Sverige) – Storhamar (Norge)
16:00 Yunost Minsk (Vitryssland) – München (Tyskland)
17:00 Kometa Brno (Tjeckien) – Eisbaren Berlin (Tyskland)
17:00 Nürnberg Ice Tigers (Tyskland) – Karpat (Finland)
18:00 JYP (Finland) – Ban. Bystrica (Slovakien)
18:00 Tappara (Finland) – Trinec (Tjeckien)
19:45 Lugano (Schweiz) – Plzen (Tjeckien)

Speltips Djurgården – Storhamar

Djurgårdens IF Hockey tappade häromdagen ledningen i CHL grupp E när man efter två tidigare segrar förlorade mot tjeckiska Trinec. Finska Tappara med 7 poäng övertog positionen som gruppetta före Djurgården (5p) och Storhamar (3p).

Den 2:e september möttes Djurgården och Storhamar senast och då vann Stockholmslaget i Norge med 3-2 på övertid. Och visst kommer Djurgården att vinna idag igen, dessutom tror vi de gör det med ett par måls marginal.

CHL tipset 9/9: Asian Handicap Djurgården -1,5, odds 1,65 @ ComeOn

Oddsbonusar: