Se på US Open Final 2018 Live Stream! Årets allra sista Grand Slam final i tennis spelas idag 9/9 när US Open finalen 2018 mellan Juan-Martin Del Potro (Argentina) och Novak Djokovic (Serbien) avgörs med matchstart kl. 22:00. Vi tippar ett odds inför finalen samt tänker även spela livebetta under matchens gång för att öka på spänningen ytterligare!

US Open Final 2018 Live Stream

För dig som är intresserad av att titta på några av världens bästa tennisspelare denna underbara finaldag i US Open kan göra det via utmärkt live streaming med bästa bildkvalitet i vilken enhet du vill som mobilen, paddan eller datorn. Det är samma enkla förutsättningar som gäller hos bägge av de två spelbolagen Bet365* och Unibet som erbjuder US Open live stream där du bara behöver följa ett par få snabba steg:

  1. Logga in/Skapa konto hos Unibet eller Bet365*
  2. Få välkomstbonus vid din första insättning
  3. Streama och spela på US Open tennis
Välkomstbonusar som erbjuds är:

 

Speltips US Open Final 2018

Juan-Martin Del Potro som är trea på världsrankingen (ATP) mötte Rafael Nadal i semifinalen men vi tennisentusiaster gick miste om en glödhet tillställning då Nadal tyvärr var tvungen att ge upp på grund av knäskada.

Novak Djokovic, sexa på ATP-rankinen, har sett ut allt bättre ju längre US Open turneringen har lidit. I de första matcherna besvärades han, som många andra, av det extremt varma vädret men lyckades i alla fall hålla ihop spelet och vinna sina matcher. De senaste matcherna har han allihop vunnit i tre raka set. Bland annat besegrade Djokovic Roger Federers baneman John Millman i kvartsfinalen och sedan japanen Kei Nishikori i semifinalen. Trots sämre nuvarande ranking blir det ändå Novak Djokovic’s pånyttfödda storform som kommer inbringa honom hans tredje US Open vinst i karriären.

Finaltipset: Novak Djokovic vinner över Juan-Martin Del Potro till oddset 1,43 @ Unibet!

 

 

*Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde plus att du får tillgång till deras live streaming utbud, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+.