Nio spänningsfyllda fotbollslandskamper har vi på UEFA Nations League schemat den här lördagen 13/10. Vägen till UEFA Nations League Live Stream för alla matcherna och ett förhoppningsvis vinnande speltips på Nederländerna – Tyskland kan vi erbjuda dig här längre ner.

Vår huvudmatch att spela liveodds på blir Nederländernas match mot Tyskland. Men vi kommer också hålla ett och annat öga på våra nordiska grannar Danmark och Norge. Danmark spelar bortamatch mot Irland och Norge tar emot Slovenien hemma på Ullevål Stadion i Oslo. Och varför inte spela odds och livebetting på matcherna i Uefa Nations League inne på generösa spelbolaget FansBet som ger tillbaka 50% av nettovinsten till supporterföreningen. Dessutom välkomnas man av en finfin 500% bonus utan några omsättningskrav! Spänningen är olidlig!

UEFA Nations League 13/10

Se här lördagsschemat för UEFA Nations League. Alla matcherna visas på C More i läsplatta, mobil och dator överallt! Se alla matcherna här >>>

Liga A

20:45 Nederländerna – Tyskland

Liga B

15:00 Slovakien – Tjeckien
20:45 Irland – Danmark

Liga C

18:00 Norge – Slovenien
20:45 Bulgarien – Cypern

Liga D

18:00 Armenien – Gibraltar
18:00 Georgien – Andorra
18:00 Lettland – Kazakstan
20:45 FYR Makedonien – Liechtenstein

Speltips Nederländerna – Tyskland

UEFA Nations League Liga A Grupp 1 består av Frankrike, Tyskland och Nederländerna. Förutsättningarna i Liga A gruppspelet är sådana att gruppettan avancerar till UNL Playoff, grupptvåan påverkas inte och grupptrean degraderas till Liga B.

Just nu är det så att Frankrike har spelat två matcher och de andra två landslagen varsin. Frankrike är nuvarande gruppetta på 4 poäng i och med oavgjort 0-0 i första matchen mot Tyskland och 2-1 segern i sin andra match mot Nederländerna. Under lördagskvällen är det dags att se om vi får se några förändringar i tabellen.

Rent spontant känns Tyskland betydligt starkare än Nederländerna som ju haft ett par tuffa år i landslagssammanhang. Tyskland gick i och för sig på en rejäl mina i sommarens fotbolls-VM i Ryssland då de åkte ur redan i gruppspelet och sensationellt nog kom allra sist efter Sverige, Mexiko och Sydkorea. Nederländerna kvalificerade sig inte ens till Världsmästerskapen i fotboll 2018 utan åkte ut i gruppkvalet till VM mot bland annat Sverige.

Måste återigen bara få säga att vi svenskar har fått uppleva ett fantastiskt fotbollsår som fotbollsnation. Särskilt som fotbollens banemän då vi även slog ut stornationen Italien i Playoff kvalet till VM. Och dessutom att vi tog oss ända till kvartsfinalen mot England efter att ha besegrat ett av världens då mest formstarka landslag Schweiz i åttondelsfinalen.

Nog om det nu och åter till kvällens match Nederländerna – Tyskland. vi tycker ändå det var starkt av Nederländerna att hålla Frankrike stången så pass bra i Uefa Nations League matchen häromsistens. Men även om mötet slutade med en knapp 2-1 förlust för Nederländerna i Frankrike så speglar statistiken matchen ganska väl. Den säger att Frankrike var betydligt mer överlägsna än vad slutresultatet gör gällande. Frankrike vann målchans statistiken med 14 mot 7 och antal skott på mål med 8 mot 2. Så även om Nederländerna har favör av hemmaplan idag så selar vi vårt odds på bortaseger för Tyskland.

Förhandstipset

Match: Nederländerna – Tyskland (Fotboll: Uefa Nations League)
Spelplats: Johan Cruijff Arena i Amsterdamn (kapacitet: 54 990 åskådare)
Speltips: Tyskland vinner matchen
Odds2.13 hos NordicBet
Insats: Medel
Datum: 2018-10-13 (lördag 13 oktober)
Avspark: 20:45
Live Stream:
 C MORE, se här!

Aktuella spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar att spela med!