Leksand – AIK Speltips HockeyAllsvenskan 27/2

av | feb 27, 2019

Leksand – AIK speltips HockeyAllsvenskan onsdag 27 februari kl. 19:00. Hockeybatalj nummer 1 denna lillördagsafton är för oss toppmötet Leksand – AIK i HockeyAllsvenskan. För bara knappt två veckor sedan mötte de varandra i en match som hemmalaget AIK till slut vann efter en riktig rysare som fick avgöras på straffar. Nu är såklart Leksand ute efter revansch i Tegera Arena!

Du tänker väl inte missa att streama och spela live på kvällens heta EL Clasico möte Real Madrid – Barcelona va?

Leksand – AIK Speltips

Slutet av november och halva december var en katastrofal period för Leksand då inget gick deras väg. Man radade upp oroväckande nio förluster på raken och för att strö ännu mer salt på såren så var förlusterna dessutom alla inom ordinarie tid. Alltså inte ens en enda poäng fick Leksand med sig under en knapp månads intensivt matchande. Desto lyckligare är nog alla Leksandstrogna fans och spelare över den senaste dryga månadens resultat där vinsterna i stället radats upp som på ett pärlband. Dock har två förluster nyligen mot dels då AIK och dels Västerås förtagit en liten gnutta av den glädje eufori som man måste känt ett tag. Men lyckan kan nog bli total igen om AIK besegras ikväll vilket eventuellt innebär att Leksand passerar Västerås och går upp på tredje plats i HockeyAllsvenskan.

AIK har tagit ett stabilt grepp om förstaplatsen efter att ha vunnit fler matcher än toppkonkurrenten Oskarshamn på sistone och man har hela sjutton poäng ner till trean Västerås. Precis som i den föregående matchen mellan AIK och Leksand förväntar vi oss återigen en batalj av det hårdare och tätare slaget i afton. Dagens match kan mycket väl gå till förlängning och kanske straffar ännu en gång. Men till sist tror vi ändå att Leksand drar det längsta strået…

Money Line spel: Leksand vinner över AIK (inklusive övertid och straffar), till oddset 1.88 @ Betsson >>

HockeyAllsvenskan 27/2

19:00 Almtuna – Karlskrona
19:00 Björklöven – Tingsryd
19:00 Leksand – AIK
19:00 Modo – Södertälje
19:00 Pantern BIK Karlskoga
19:00 Västervik – Oskarshamn
19:00 Västerås – Vita Hästen

Läs om att streama SHL & HockeyAllsvenskan här >>