Chelsea – Malmö FF är vårt utvalda Champions League tips denna lillördag 20 oktober, men de långa harangerna om spelvalets försnack lägger vi därhän idag. Ett äkta snabbtips är vad vi har att erbjuda idag.

Champions League lillördag 20/10

18:45
Barcelona – Dynamo Kiev
Salzburg – Wolfsburg
21:00
Benfica – Bayern
Chelsea – Malmö FF
Lille – Sevilla
Manchester United – Atalanta
Young Boys – Villarreal
Zenit – Juventus

Speltipset Chelsea – Malmö FF

Närapå ingen tror väl på att Malmö ska kunna plocka poäng mot Chelsea på engelsk mark. Efter två Malmöitiska storförluster i gruppspelet hittills, mot Juventus 0-3 och Zenit 4-0, så är seger ett måste för Malmö om man ska ha någon som helst chans att undvika jumboplatsen. Grupptvåan Chelsea är i stort behov av poäng då de tidigare vunnit en och förlorat en. Så Chelsea lär inte ge bort något denna lillördagsafton och då tror vi att frågan bara kommer vara med hur många måls marginal segersiffrorna kommer skrivas till hemmalaget. Men vi tror ändå att Malmö FF kommer kunna hålla nere siffrorna tillräckligt bra för att vi ska kunna kamma hem en liten nätt spelvinst. Vi tippar att Chelsea vinner med under 4 måls marginal (asian handicap -3,5) till odds 1.74 @Unibet.

Hockeytorsdag 21/10 med SHL Tips & NHL Live Stream