Sverige – Slovakien VM-kval Damer Tips & TV-kanal 30/11

Speltips och TV-kanal inför Sverige – Slovakien i VM-kvalet för damer tisdag 30 november med matchstart kl. 19:00. Svenskorna jagar förstås gruppsegern vilken ger en direktplats till Världsmästerskapet i fotboll för damer 2023. Och man är på god väg att kirra detta efter idel kvalvinster såhär långt. För vinner Sverige mot Slovakien ska mycket till för att tappa en VM-biljett till fotbolls-VM 2023, vilket äger rum i Australien och Nya Zeeland.

Sverige – Slovakien tips och tv

Underbart härligt go genomsyrar det svenska damlandslaget i fotboll och för fjärde VM-kvalmatchen i rad fick vi se svenskt segerjubel när Sverige besegrade Finland i torsdags. Målskyttar var Fridolina Rolfö och Lina Hurtig i en tuff match mot finskor som verkligen kämpade likt lejon. Nu väntar match mot Slovakien för Sveriges del och vi kan se den på SVT2 och via live streaming på SVT Play.

VM-kval grupp A

Sverige leder efter fyra kvalomgångar med enbart segrar och svenskornas nästa motståndare Slovakien är trea i gruppen, men Irland och Georgien har en match mindre spelad.

Tabellställning, målskillnad och poäng:

  1. Sverige 8:1, 12p
  2. Finland 7:5, 6p
  3. Slovakien 4:4, 4p
  4. Irland 3:3, 4p
  5. Georgien 0:9, 0p

Tipset inför Sverige Slovakien

På med blågula tröjan och fram med svenska flaggan för nu vankas VM-kvalmatch med Sveriges fotbollsdamer igen. Sverige har tagit alla poäng som går hittills i kvalet till fotbolls-VM 2023. Och visst ska det bli ännu en svensk vinst under tisdagskvällen. Dock tror vi inte på någon hejdundrande målkavalkad för Slovakien är sannerligen ingen slagpåse som man öser in mål mot. Under totalt 3,5 mål i matchen spelas med odds 2.0 hos Unibet.

Tidigare skrivet:
I skrivande stund finns inte några odds upplagda hos spelbolagen för Sverige – Slovakien i VM-kvalet, men så fort de dyker upp i oddsutbudet så återkommer vi med vårt spelval. Därför får ni så länge nöja er med att förkovra er i spelbonusar genom att regga lite spelkonton. Och det kan bli mycket extra att spela för om man vill, men då ska du inte tveka att göra slag i saken. I alla fall inte om du vill ha många timmars nöje såhär i juletider, för det vill du väl ändå!

Läs mer om Sveriges damlandslag i fotboll på wiki här.