Sverige – Norge Live Stream Handbolls-VM

Närapå övertaggade tar vi oss an en förtjusande lördagkväll 11 december innehållandes Sverige – Norge live stream som förgyller vår tillvaro då våra blågula damer stöter på det svåraste motståndet hittills i detta handbolls-VM 2021. Streama Sverige – Norge live direkt kl. 20:30 på världens bästa spelbolag Unibet och Bet365 om du inte har tillgång till TV6. Bättre underhållning än så här är svårt att få till en lördagsafton!

Sverige – Norge Live Stream 11/12

Snön singlar ner lite varstans i Sverige och en av december månads största sporthändelser är handbolls-VM för damer. Svenskorna är fortfarande obesegrade i mästerskapet, men nu väntar Norge som den mest guldtippade nationen av alla.  Dagens möte mellan Sverige och Norge är sanslöst viktig. För Sveriges del behöver den inte nödvändigtvis sluta med seger, utan målskillnaden är kanske än viktigare. Vi får helt enkelt inte förlora med för mycket i kampen om den andra slutspelsbiljetten med Nederländerna. Och alla har möjlighet att se Sverige – Norge live stream på både Unibet och Bet365.

Streama Sverige nu direkt

Sverige – Norge live stream hittar vi hos båda spelbolagen Unibet och Bet365 och eftersom det inte kostar något att registrera sig hos dem så behöver du endast snappa åt dig välkomstbonusen som erbjuds vid din första insättning på spelkontot för att kunna streama Sverige – Norge live!

Handbolls-VM lördag 11 dec

För övrigt så är det inte bara Sverige – Norge live stream som erbjuds hos spelbolagen denna förgyllda lördag 11 december. Alla matcher i handbolls-VM 2021 visas i direktsändning inne på Unibet och Bet365. Så varför inte förpeppa inför Sveriges match mot Norge med att t.ex. streama Nederländernas match mot Kazakstan som i allra högsta grad är superintressant även den utifrån den målskillnadsstatistik som kan komma att bli avgörande mellan Sverige och Holland i slutändan.

Se här lördagens schema för Dam-VM i handboll 11 december 2021:

15:30
Montenegro – RHF
Rumänien – Puerto Rico
18:00
Kazakstan – Nederländerna
Serbien – Frankrike
20:30
Slovenien – Polen
Sverige – Norge

VM-tipset Sverige – Norge 11 dec

Vet inte riktigt om vi vågar oss på att tippa svensk seger mot självsäkra norskor. Men kanske kan svenskorna hålla jämna steg med norskorna och därmed skaffa sig ett skapligt bra läge inför fortsättningen. Eftersom det är väldigt länge sedan vi sett ett sådant bra svenskt damlandslag i handboll så tror vi ändå att Sverige mycket väl kan störa Norge idag.

Vi väljer att spela på att ett 3-vägs handicap Sverige vinner över Norge om matchen startar 3-0, odds för detta hos Unibet ligger i skrivande stund på 2.07.

Mer skojigheter

Kolla in vad som gömmer sig under luckorna i alla spelbolagens julkalendrar, bland annat kan du vinna den officiella matchbollen i Allsvenskan och mycket mer…

Läs även vårt speltips inför dagens Premier League match Arsenal – Southampton.

Sverige - Norge Live Stream Handbolls-VM 11/12

Svenska damhandbollslandslaget och VM i Spanien 2021.