Chelsea Arsenal – speltips och odds via Unibet

av | okt 21, 2023 | Fotbollstips, Rekar | 0 Kommentarer

Hett londonderby väntar idag när Chelsea och Arsenal drabbar samman på Stamford Bridge.

Vi har speltipset klart för oss och lämnar in det hos spelbolaget Unibet.

unibet

Sätt in 100 kr och få…

100 free spins på Starburst

Hämta bonus

Chelsea – Arsenal speltips

Chelsea visade fin form innan landslagsuppehållet och kommer med 3 raka segrar i bagaget. Dessutom väntas man få tillbaka några spelare till det här heta londonderbyt. Spelare som kommer tillbaka efter avstängningar och skador är James, Gusto, Badiashile. Oklart om Disasi hinner bli spelklar då han testas sent. 

Möjlig startelva – 4-3-3
Sanchez, Colwill, Silva, Disasi, James, Enzo, Caicedo, Gallagher, Sterling, Jackson, Palmer

 

Arsenal är väldigt stabila för tillfället. Man har verkligen fått ihop ett bra lag och det är sällan som man förlorar. Gunners kommer garanterat vara med och slåss om topplaceringarna när säsongen lider mot sitt slut. Man visar att fjolåret inte var en engångsförteelse. Trossard missar matchen pga skada. Saliba och Saka testas sent! 

Möjlig startelva: 4-2-3-1 
Raya, White, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Rice, Partey, Saka, Odegaard, Martinelli, Jesus

 

Vi räknar med två offensiva lag och hemma kommer Chelsea garanterat att vaska fram målchanser. Arsenal vet vi kommer göra det också med sin offensiv. Vi tror inte att vi får se ett tillknäppt möte som när Arsenal och City möttes utan här kommer det vara mer öppet med målchanser åt båda hållen!

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.70 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Chelsea – Arsenal har matchstart 18:30 och visas av tv kanalen Viasat Ultra HD och Viaplay.

 

 

Speltips Premier League 2023-2024