Nedsläpp 17:30 Kanada - Sverige

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Live Stream

Är du intresserad av att se Kanada – Sverige i Karjala Cup via live stream så finns det lite olika livestreaming alternativ. Antingen kan du köpa en enstaka matchbiljett enligt länken ovan eller så kan du välja att se alla matcher för endast 199 kr. Kanske att du är på resande fot och inte har tillgång till tv kanalen. Då är det här ett perfekt läge att streama Kanada Sverige och resten av hockeymatcherna i Karjala Cup så länge som turneringen pågår. Med live streaming menas att du kan se hockeymatchen direkt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta så länge som du har en uppkoppling till internet.

Kanada – Sverige i hett möte

Kanada – Sverige i hett möte i Karjala cup. Det brukar alltid bli tuffa tag när Sverige möter Kanada i hockeysammanhang. Kanada inledde med att slå Schweiz i Biel med 2-3. Schweiz hockeylandslag har blivit allt bättre de senaste åren och Kanada fick verkligen kämpa för att vinna den här matchen. Sverige vann sin premiär i Karjala cup genom att besegra Tjeckien hemma i Örebro och Behrn Arena.

Se upp första 5 minuterna

Kanada spelar som de alltid gör med att dumpa puckar in framför mål med efterföljande aggressiv forechecking. Så det gäller för Sverige att se upp, framför allt första 5 minuterna när matchen sätter igång. Kanada brukar alltid vilja sätta sig i respekt med tuff fysisk hockey där man åker skridskor hela vägen och trycker till lite extra i närkamperna.

Erfarenhet blandat med talang

Självklart pågår NHL och de allra bästa spelarna är inte med i den här typen av turneringar. Men det gör det inte mindre tråkigt för det. Sverige har fått ihop en bra mix med rutin och unga talanger. Det är exakt det som gör Karjala Cup intressant! Många unga får chansen att visa upp sig och räkna med att det sitter en hel del scouter på läktaren. Speciellt ikväll när Kanada står för motståndet. Såhär ser Sveriges trupp ut i sin helhet.

MÅLVAKTER
1. Jhonas Enroth
30. Linus Söderström
35. Magnus Hellberg

BACKAR
2. Simon Bertilsson
4. Staffan Kronwall
6. Patrik Hersley
8. Johan Fransson
14. Marcus Högström
26. Rasmus Dahlin
29. Erik Gustafsson
32. Magnus Nygren
51. Jonas Ahnelöv

FORWARDS
7. Patrick Cehlin
9. Robert Nilsson
10. Joakim Lindström
12. Fredrik Pettersson
15. Rasmus Asplund
16. Joakim Andersson
17. Pär Lindholm
18. Dennis Everberg
22. Andre Petersson
28. Dick Axelsson
37. John Norman
45. Oscar Möller
58. Anton Lander
61. Johan Ryno
67. Linus Omark

Resultat och kommande matcher

Såhär ser resultaten ut hittills och ni kan även se kommande matcher i Karjala Cup

2017-11-08, 18.00Sverige-Tjeckien 5-3 (1-1, 2-2, 2-0)Örebro, SWE
2017-11-08, 20.15Schweiz-Kanada 2-3 (0-0, 1-3, 1-0)Biel, SUI
2017-11-09, 18.30Finland-Ryssland 3-2 (1-0, 1-2, 1-0)Helsinki, FIN
2017-11-10, 15.00Tjeckien-SchweizHelsinki, FIN
2017-11-10, 18.30Kanada-SwedenHelsinki, FIN
2017-11-11, 13.30Schweiz-RysslandHelsinki, FIN
2017-11-11, 17.30Finland-SverigeHelsinki, FIN
2017-11-12, 13.30Ryssland-TjeckienHelsinki, FIN
2017-11-12, 17.30Finland-KanadaHelsinki, FIN

Speltips Kanada – Sverige

unibet bonusJa att det kommer bli mål i den här matchen, det kan vi nog alla vara överens om. Det finns 0-99 anledningar som vi skulle kunna lyfta fram till att det borde bli en målrik historia. Dels som vi tidigare nämnt att det förmodligen kommer sitta en hel del scouter på läktaren vilket gör att de flesta spelarna höjer sig ett snäpp. När man höjer sig och vill visa upp sig så går man också automatiskt framåt i rinken. Det är ett bra sätt att utmärka sig på. Därför tror vi på en offensiv historia från båda lagen där Sverige förmodligen kommer vara tillbakapressade till en början. Kollar vi på resultaten hittills i turneringen och hur lagen har spelat så fortsätter vi på den inslagna vägen med mycket mål. Vårt speltips blir därför att båda lagen kommer göra minst 2 mål i matchen.

Båda lagen gör minst 2 mål var under ordinarie tid Kanada – Sverige till oddset 1.66 @unibet

Kanada – Sverige ser du via live stream från 17.00. Sändningen börjar tidigare och matchen har nedsläpp 17:30