Crystal Palace – Liverpool är den här veckans måndagsmatch i Premier League och samtidigt matchen för dagen vi spelar på. I övrigt finns det annars många trevliga fotbollsmatcher att spela odds och liveodds på den här måndagen. Den kanske mest intressanta matchen, inom dagens europeiska ligafotboll, är Atletico Madrid’s bortamöte med Valencia. De möts i deras säsongspremiär i La Liga idag! Ska Atletico Madrid lyckas ta upp kampen på allvar med Real Madrid och FC Barcelona om ligatiteln denna säsong? Ja truppen innehåller massor av världsspelare och de har redan bevisat sig vara bättre än Real Madrid då de vann över dem i den Europeiska Supercupen förra onsdagen med 4-2 efter förlängning. Se matchen och alla andra matcher i La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga gratis under hela säsongen på Unibet TV.

Se Valencia – Atletico Madrid kl. 20:00 gratis på Unibet TV här >>>

Speltips Crystal Palace – Liverpool

Både Crystal Palace och Liverpool visade styrka och fin form direkt förra helgen när säsongspremärmatcherna i Premier League spelades. Crystal Palace visade då borta mot Fulham upp en fantastisk effektivitet, både framåt och bakåt, vilket imponerade. Trots betydligt mindre bollinnehav och färre målchanser för Palace så var det de som segrade med 0-2 och kunde vända hemåt med 3 poäng.

Liverpool, som många anser ha ligans starkaste lag jämte Manchester City, fullständigt körde över stackars West Ham med 4-0. Man var totalt överlägsna sina motståndare och det kunde faktiskt blivit ännu större siffror om skärpan funnits där hela matchen igenom.

Troligtvis kommer Crystal Palace inta en defensiv taktik från start mot Liverpool idag fastän man har favör av hemmaplan. Laget kommer nog vara nöjda med att försöka få med sig 1 poäng. Liverpool däremot är säkerligen ute efter att plocka åt sig alla 3 poängen på Selhurst Park i London. Men vi tror att Liverpool får det avsevärt tuffare idag än för en vecka sedan och lirar vårt spel inför matchen på

Spelfakta 20 augusti 2018

Match: Crystal Palace – Liverpool (Fotboll: Premier League)
Spelplats: Selhurst Park i London (kapacitet: 26 255 personer)
Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds1.61 @ Betway här >>>
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-08-20 (måndag 20 augusti)
Avspark: 21:00
Falkenberg – Halmstad Live StreamViaPlay här >>>

Streama fotboll live 20/8

ENGLAND: Premier League

21:00 Crystal Palace – Liverpool

ITALIEN: Serie A

Streama Serie A gratis, läs här!

20:30 Atalanta – Frosinone

SPANIEN: La Liga

Streama La Liga gratis, läs här!

20:00 Valencia – Atletico Madrid
22:00 Athletic Bilbao – Leganes

SVERIGE: Allsvenskan

19:00 Hammarby – Örebro

19:00 IFK Göteborg – Östersund

SVERIGE: Superettan

Streama Superettan live, läs här!

19:00 Degerfors – Norrby
19:00 Gefle – Brage
19:00 Värnamo – Örgryte
19:00 Öster – IK Frej

Fler spelodds: