Premier League omgång 3 innehåller 6 matcher denna lördag 25/8 och sist ut för dagen är Liverpool – Brighton som blåser igång klockan 18:30 på kvällen. Ett förhandstips levereras förstås här inför drabbningen. Missa inte heller kvällens italienska stormöte mellan Juventus – Lazio med Cristiano Ronaldo som en av huvudattraktionerna. Live Stream + Tips är levererade även inför den matchen.

13:30 Wolves – Manchester City
16:00 Arsenal – West Ham
16:00 Bournemouth – Everton
16:00 Huddersfield – Cardiff
16:00 Southampton – Leicester
18:30 Liverpool – Brighton

Liverpool – Brighton speltips 25/8

Ska det här bli Liverpools år? Ja många av förhandstipsen pekar på det och sanningen är att de sett väldigt starka ut under försäsongen plus att de inlett Premier League säsongen på ett bländande bra sätt.

Liverpool seger i omgång 1

I premiäromgången hemma på Anfield körde Liverpool över stackars West Ham totalt med resultatet 4-0 som gott och väl hade kunnat blivit ännu större om Liverpool satt några fler bollar i nät av alla sina målfarliga lägen de befann sig i.

Liverpool seger i omgång 2

Omgång 2 slutade med en 0-2 vinst för Liverpool borta mot Crystal Palace som är erkänt starka på egen hemmaplan och dessutom vann sin ligapremiär helgen innan med 0-2 borta mot Fulham. Vårt speltips inför Crystal Palace – Liverpool 20/8 var då att det inte skulle bli fler ä 3,5 mål vilket gav oss fina vinstpengar.

Liverpool seger i omgång 3?

Liverpool är i storform som det ser ut men kanske är det såhär bra de är även utan att befinna sig i någon slags toppform? Möjligen krävs en värdemätare i form av Manchester City, Chelsea eller Tottenham för att avgöra hur pass bra formen egentligen är?

Oavsett storform eller inte så räcker Liverpools spel för tillfället mycket väl för att slå lag som dagens motståndare Brighton. Visserligen gjorde Brighton en gedigen insats mot Manchester United senast och vann något överraskande med 3-2. Segern var heller aldrig riktigt hotad på slutet. Paul Pogba satte nämligen en straff in i mål i den sista matchminuten för gästerna så det var egentligen aldrig någon fara på taket för hemmalaget som hade 3-1 redan i halvtidspaus. Men att Brighton skulle kunna hota Liverpool på deras egna hemmaarena Anfield ser vi inte ska kunna hända.

Det blir ett spel på Liverpool vinner med fler än 2 mål mot Brighton.

Match och tipsfakta

Match: Liverpool – Brighton (Fotboll: Premier League)
Spelplats: Anfield i London (kapacitet: 54 074 personer)
Speltips: Asian Handicap Liverpool -2
Odds1.74 @ Betsson här >>>
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-08-25 (lördag 25 augusti)
Avspark: 18:30
Liverpool – Brighton Live StreamViaPlay här >>>

Spelbonusar: