Lystring hockeyvänner! Nervpirrande hockeymatcher spelas under tisdagskvällen 9/10 i Champions Hockey League. Växjö Lakers – Cardiff Devils CHL live stream inklusive alla andra matcher idag med Skellefteå, Djurgården, Frölunda och Malmö kan ses via live streaming på UNIBET TV här >>>

CHL gruppspelet ska nu avgöras inom en vecka med två matcher var kvar per lag att spela. Idag och imorgon spelas den näst sista omgången Champions hockey League matcher och nästa vecka sker det definitiva avgörandet!

UNIBET TV

Växjö – Cardiff Live Stream

Precis som alla andra matcher i CHL kan du streama och spela på dem live! Att spela liveodds under tiden du tittar på Champions Hockey League är den ultimata spänningshöjaren, och där är Unibet en av våra absoluta favoritspelbolag som både direktsänder matcherna i CHL samt erbjuder massor av livoddsmarknader att spela på under matchernas gång. Pröva får du se att det stämmer, registrera dig hos Unibet nu!

CHL 9/10 – Streama Live!

Streama alla matcherna live på UNIBET TV!

17:00 Plzen (Tjeckien) – Ban. Bystrica (Slovakien)
17:30 Trinec (Tjeckien) – Storhamar (Norge)
18:00 IFK Helsinki (Finland) – Skellefteå (Sverige)
18:00 Karpat (Finland) – Mountfield HK (Tjeckien)
18:00 TPS Turku (Finland) – Yunost Minsk (Vitryssland)
18:30 Djurgården (Sverige) – Tappara (Finland)
18:30 Frölunda (Sverige) – Aalborg (Danmark)
18:30 Växjö (Sverige) – Cardiff (Storbritannien)
19:30 München (Tyskland) – Malmö (Sverige)
19:45 Lugano (Schweiz) – JYP (Finland)
19:45 Zürich (Schweiz) – Vienna Capitals (Österrike)