Red Bull München – Malmö Redhawks live streaming och speltips har vi på presentbordet denna fenomenalt nervpirrande tisdagsafton 9/10 åt dig. Tisdagskvällen 9 oktober består annars av fem CHL-möten med svensk inblandning, däribland dessa coola hockeyfighter:

Kl. 18:00 Helsingfors – Skellefteå
Kl. 18:30 Djurgården – Tappara
Kl. 18:30 Frölunda – Aalborg
Kl. 18:30 Växjö – Cardiff
Kl. 19:30 München – Malmö

München – Malmö live stream

Unibet TV erbjuder direktsändningar av alla matcher i Champions Hockey League under hela säsongen 2018/2019 i alla dina enheter såsom datorn, paddan och mobilen. För att se på CHL hockey stream hos Unibet behöver du vara inloggad och ha pengar på unibet-kontot.

Att registrera/öppna ett konto hos unibet går fort och smidigt. Gör därefter en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming. Sätter du in 100kr så får du omgående 500kr extra av unibet i bonus vilket ger dig sammanlagt 600kr att spela på odds, livebetting eller casino för. Så länge du har någon krona kvar på kontot är live streaming tjänsten tillgänglig för dig som medlem alla dagar, dygnet runt, året om.

  1. Registrera/logga in här – går vrålsnabbt!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

Inför Red Bull – Redhawks

Sist ut av svenskklubbarna denna CHL-kväll är Malmö Redhawks match i Champions Hockey League Grupp B på bortais mot Red Bull München. För hemmalaget München är avancemanget till framförvarande CHL-slutspel redan klart i och med att man leder gruppen med 6 poäng före de två sämsta lagen och samtidigt har bättre poäng eller målskillnad jämfört med dem. De två bästa lagen tar sig till CHL-slutspelet. Malmö Redhawks står som god tvåa i gruppen på lika många poäng (9p) som München och kan tyckas vara så gott som klara de också, men faktum är att de i och med att de först vann mot nuvarande grupptrean Yunost Minsk med 4-1 och sedan förlorade returmötet i Vitryssland med hela 6-2 så räknas deras inbördes möten före den totala målskillnaden under hela gruppspelet och därför kan Minsk komma ikapp Malmö då det är 6 poäng kvar att spel om för varje lag. Ställningen just nu i Grupp B:

  1. München 9 poäng
  2. Malmö 9 poäng
  3. Yunost Minsk 3 poäng
  4. TPS Turku 3 poäng

Om Yunos Minsk vinner sina två återstående matcher mot TPS Turku, ikväll och nästa vecka, så måste Malmö Redhawks ta minst en poäng i det kvarstående dubbelmötet med Red Bull München. Och att ta poäng mot München är betydligt lättare sagt än gjort, absolut ingen underskattning får ske, utan Redhawks kommer att behöva vara heltaggade inför uppgiften om det här ska gå vägen. Red Bull vill säkerligen mycket hellre se vitryska Yunost Minsk i slutspelet än Malmö Redhawks så tyskarna kommer med alla säkerhet göra allt vad de kan för att det ska bli en realitet.

CHL-tipset München – Malmö

Match: Red Bull München – Malmö Redhawks (Ishockey: Champions Hockey League)
Spelplats: Olympia Eishalle (kapacitet: 6 256 åskådare)
Spelmarknad: Dubbelchans
Speltips: Oavgjort eller bortavinst
Odds1.58 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-10-09 (tisdag 9 oktober)
Nedsläpp: 19:30
Live Stream:
 UNIBET TV