Ryssland – Sverige Live Stream & Speltips UEFA Nations League 11/10: Svenska herrlandslaget i fotboll har begett sig till Kaliningrad för spel mot Ryssland i UEFA Nations League (UNL). Avspark klockan 21:45 torsdag 11 oktober.

Sverige och Ryssland har spelat en match var i den splitter nya turneringen för fotbollslandslag. I Liga B Grupp 2 spelar Sverige tillsammans med Ryssland och Turkiet och gruppvinnaren avancerar till Grupp A  medan grupptrean åker ner till Liga C.

Går gruppspelet bra och man tar sig vidare till slutspelet kan det därigenom ge direktplatser till Europamästerskapen i fotboll utan att behöva spela det sedvanliga EM-kvalet. UEFA Nations League är som du säkert märker, väldigt viktigt för svensk landslagsfotboll!

Streama och spela live!

Du kan läsa mer om hur UEFA Nations League går till hos C More här där du också kan streama matcherna live i mobilen, datorn och läsplattan. Perfekt för dig som inte har tillgång till tv-kanal TV4.

Samtidigt som du streamar matchen slår vi ett slag för livebetting som är den absolut roligaste och mest spännande spelformen enligt oss. Betta live på Ryssland – Sverige hos Unibet här som ger dig som ny spelare 500% bonus på din första insättning – Sätt in 100kr och få 500kr av unibet vilket blir totalt 600kr att spela för!

Ryssland - Sverige Live Stream & Speltips 11/10

Speltips Ryssland – Sverige 11/10

Utgångsläget efter den första omgången i UEFA Nations League för våra svenska VM-hjältar från i somras är något besvärlig då Sverige förlorade premiärmatchen på egen hemmaplan mot Turkiet med 2-3. Det var extra surt med en förlust eftersom det såg så himla bra ut med svensk 2-0 ledning ända fram till 51:a minuten då ett reduceringsmål kom till. Turkarna lyckades sedan fullborda vändningen i slutminuterna i och med kvitteringen i den 88:e matchminuten och strax därefter kom segermålet i den andra övertidsminuten.

Turkiet förlorade sin andra match hemma mot Ryssland med 1-2 och därmed befinner sig Sverige sist i gruppen inför kvällens möte med Ryssland. Vinner Ryssland ikväll gör de ett litet segerryck samtidigt som Sverige kommer få det oerhört tufft med kniven mot strupen i de kommande matcherna.

Ekdal och Jansson borta

Tyvärr också för Sveriges del så saknas några svenska spelare. Pontus Jansson väntas bli pappa i dagarna och Albin Ekdal är precis nybliven pappa. Enda ersättaren som kommer in blir Sotirios Papagiannopoulos som normalt är back i FC Köpenhamn.

När det gäller spel på matchen kan det bli mycket tufft för Sverige att ta poäng på rysk mark mot ett ryskt landslag som fortsatt spelat bra även efter deras egen succé i fotbolls-VM. Värdlandet själv tog sig ju, precis som Sverige, enda till kvartsfinal men åkte där ut mot VM-finalisten Kroatien på straffar.

Troligtvis kommer Janne Andersson att lägga ännu mer vikt vid försvarsspelet än normalt då 1 poäng blir sanslöst viktig att få med sig hem. Vi tror och hoppas att Sverige lyckas med detta vilket får bli vårt pre-match spel inför mötet. Sedan kommer vi som tidigare sagts också att spela en hel del live odds under matchens gång där vår största spelpott kommer gå åt till.

Sveriges startelva mot Ryssland:

Olsen – Lustig, Granen, Nilsson Lindelöf, Augustinsson – Claesson, Svensson, Larsson, Forsberg – Kiese-Thelin, Berg.

UNL-tipset:

Oavgjort mellan Ryssland och Sverige till oddset 3.40 @ Unibet!

Kombinationsspel – Så blir du Kombispelsmästare!