Sverige lyckades med att ta en poäng mot Ryssland i gårdagens UEFA Nations League och vi kammade hem en fin vinst till oddset 3.40 enligt vårt speltips inför Sverige – Ryssland. Nya matcher idag och nytt spelobjekt blir stormötet Kroatien – England! Även matchen Belgien -Schweiz lockar oss grymt mycket men om vi nu måste välja så får det bli Kroatien – England.

Matchen sänds i TV12 och via live streaming på CMore med avspark kl. 20:45 fredag 12 oktober 2018.

UEFA Nations League 12/10

UEFA Nations League – Liga A

20:45 Belgien – Schweiz
20:45 Kroatien – England

UEFA Nations League – Liga B

20:45 Österrike – Nordirland

UEFA Nations League – Liga C

20:45 Estland – Finland
20:45 Grekland – Ungern

UEFA Nations League – Liga D

20:45 Moldavien – San Marino
20:45 Vitryssland – Luxemburg

Speltips Kroatien – England

I Englands och Kroatiens UEFA Nations League Grupp 4 i Liga A spelar även Spanien. Inför kvällens match leder Spanien gruppen på 6 poäng före England och Kroatien som har 0 poäng. Spanien har spelat 2 matcher och har mött både England och Kroatien vilket i sin tur är deras enda match så här långt. Först besegrade Spanien England med 1-2 på engelsk mark och sedan bara 3 dagar senare krossade Spanien Kroatien med tennissiffrorna 6-0 på Estadio Manuel Martínez Valero i staden Elche, Spanien. Som det ser ut nu så står det mellan Kroatien och England för vilket landslag som kommer åka ur UEFA Nations League Liga A ner till Liga B.

UNL-tipset: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 @ Unibet!