Tennis: Strax efter lunchtid 13:30 är det dags för kvartsfinal i Shanghai Masters mellan världstvåan schweizaren Roger Federer och världstolvan japanen Kei Nishikori. Speltips är förstås på sin plats inför en sådan här spännande tennismatch!

Streama matcherna i Shanghai Masters live på Unibet TV här!

Speltips Federer – Nishikori

Roger Federer är favorit enligt spelbolagen att vinna dagens kvartsfinal i Shanghai Masters och han har visat att han är iskall i avgörande lägen. Både 16-delsfinalen mot Daniil Medvedev och 8-delsfinalen mot Roberto Bautista-Agut vann Federer i avgörande tredje set med 6-4. Snacka om att han har ett psykiskt övertag på sina motståndare. Så rutinerad och så kall!

Dagens motståndare Kei Nishikori har också tillhört världstoppen i tennis ett tag nu men han har långt kvar till både Roger Federers rutin och antal segrar i ATP turneringar. Federer har vunnit alla fem av deras fem senaste inbördes möten med varandra. Vi är övertygade om att den sjätte raka vinsten mot Nishikori kommer idag.

Tennistipset: Roger Federer vinner över Kei Nishikori till oddset 1.44 @ Betfair!

Shanghai Masters 2018 Live Stream, Speltips & Gratisspel