SHL tipset 25/11: Linköpings HC – Leksands IF

Idag blir det spel på hockey för hela konkarongen. Svenskt Spel erbjuder här ett SHL tips inför Linköpings HC – Leksands IF torsdag 25 november med nedsläpp 19:00.

Läs även: NHL stream och speltips 26/11

SHL tipset Linköping – Leksand

Linköping har efter en urstark period med fyra raka vinster i SHL tagit sig upp på den tionde och sista slutspelsplatsen. Leksand som står för dagens motstånd i Saab Arena har tvärtom en urdålig matchserie med fyra förluster på raken. Men vilken vändning vi fick se Leksands IF göra igår när den avgörande omgången i åttondelsfinalen av Champions Hockey League spelades. Första åttondelsfinalmötet med österrikiska Klagenfurt slutade 0-4 och i gårdagens retur vände leksand på steken och vann med smått sanslösa 8-1. Nu väntar kvartsfinal i CHL mot Frölunda HC i december. Men den här positiva urladdningen från Leksand kan med match igen såhär tätt inpå lätt förvandlas till ånyo en förskräckelse i svenska hockeyligan.

Hockeytipset: Hemmavinst för Linköpings HC spelas med odds 2.50 @ Unibet.

SHL torsdag 25 nov kl. 19:00

Linköpings HC – Leksands IF
Luleå HF – Brynäs IF
Malmö Redhawks – Rögle BK
Skellefteå AIK – Djurgårdens IF
Timrå IK – Färjestad BK
Växjö Lakers – IK Oskarshamn
Örebro HK – Frölunda HC

För fler speltips läs här!