Serie A Live Stream & Tips 4/12: Milan – Salernitana

Julegröten står på frukostbordet och idag kan du streama dagens lördagsmatcher i Serie A 4 dec; Milan – Salernitana 15:00, Roma – Inter 18:00 och Napoli – Atalanta 20:45. Serie A live stream erbjuds alltid av både Unibet och Bet365 när du är inloggad men en liten slant insatt på spelkontot. Men det kostar aldrig något att registrera sig eller vara medlem hos spelbolagen!

Speltips inför Milan – Salernitana 4/12

Lördagens första Serie A match ut är ligatvåan Milans möte med tabelljumbon Salernitana. Och vi ser en chans direkt till att kamma hem en del nya fräscha spelslantar till det fortsatta spelandet under helgen. Vi tvekar inte ens under bråkdelen av en sekund på att Milan kommer vinna den här matchen över Salernitana. Samtidigt är sannolikheten överjordiskt stor för att vi får se en svensk målskytt i matchen vid namn Zlatan Ibrahimovic. Ibra har målat väldigt fint på sistone och mot seriens jumbo bör vi få se åtminstone en pytts från Zlatans sida.

Tipset: Ett dubbelodds spelas med Milan vinst (1.22) och Zlatan som målgörare (1.50) till ett totalt odds på 1.65 @ Unibet.

Unibets Julkalender 2021

Gissa i kommentarsfältet på Unibets Instagram hur många mål som görs i sista omgången av Allsvenskan. Tävlingen stänger kl. 15:00 lördagen den 4 december. Tre vinnare dras bland alla som gissat rätt antal mål. Dragningen görs direkt efter att den sista omgången i Allsvenskan är avslutad.

*** Tre personer vinner den officiella matchbollen i Allsvenskan. Vinnarna kontaktas i kommentarsfältet. Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna vinna. Vinnarna dras slumpmässigt. Du behöver inte ha ett konto hos Unibet för att kunna vinna.

Fler trevligheter att läsa