Premier League spelschemat söndag 11 mars (11/3) innehåller de båda matcherna Arsenal – Watford kl. 14:30 och Bournemouth – Tottenham kl. 17:30. Sedan har vi ju också en hel drös andra ligamatcher som spelas runt om i Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike vilka du du hittar längre ner i artikeln. Alla dessa har du möjlighet att se gratis på UNIBET TV!

Läs också om hur du kan streama film gratis här i 1 månad + 2 veckor hos ViaPlay och C More!

Speltips Arsenal – Watford 11/3

Det kommer bli stentufft för ligasexan Arsenal att förbättra sin position i Premier League tabellen under de sista två månaderna av säsongen. Igår vann närmast framförvarande lag Chelsea (11 poäng före Arsenal) sin match mot Crystal Palace med 2-1. I övrigt vann Manchester United prestigemötet med Liverpool, också den slutade 2-1. Tottenham gör ju upp om tre möjliga poäng efter Arsenals match under söndagen och sista topplaget t denna Premier League omgång är Manchester City som möter Stoke borta på måndag kväll.

Arsenal har förlorat tre raka matcher och tappar alltmer mark till de framförvarande topplagen. Matchen mot Watford är en riktig måstematch om de överhuvudtaget ska kunna haka på toppen och lyckas avancera någon placering.

Watford befinner sig lite som i ingenmansland exakt i mitten av Premier League tabellen på en tionde plats. Formen får anses vara god med två raka vinster mot Everton och West Brom.

Trots de olika håll formkurvorna är på väg åt för Arsenal och Watford så har Arsenal det klart bättre spelarmaterialet att tillgå samtidigt som skadelistan börjar se oroväckande lång ut för Watfords del. Dessutom är Arsenal alltid riktigt starka på hemma på Emirates. Arsenal bör ta hem de 3 poängen

Tipset blir således att Arsenal vinner över Watford söndag 11 mars till oddset 1,52 som kan spelas hos både Betsafe och Betsson när detta skrivs.

 

Läs också: Inter – Napoli Live Stream & Speltips 11/3

Fler fotbollsodds här:

 

Gratis fotboll stream söndag 11 mars

Spela live odds på matcherna och se dem samtidigt via live stream!

FRANKRIKE: Ligue 1 11/3

15:00 Guingamp – Nice
17:00 Lyon – Caen
21:00 Toulouse – Marseille

ITALIEN: Serie A 11/3

12:30 Fiorentina – Benevento
15:00 Bologna – Atalanta
15:00 Cagliari – Lazio
15:00 Crotone – Sampdoria
15:00 Juventus – Udinese
15:00 Sassuolo – Spal
18:00 Genoa – AC Milan
20:45 Inter – Napoli

SPANIEN: La Liga 11/3

12:00 Espanyol – Real Sociedad
16:15 Atletico Madrid – Celta Vigo
18:30 Las Palmas – Villarreal
20:45 Athletic Bilbao – Leganes

TYSKLAND: Bundesliga 11/3

15:30 Stuttgart – RB Leipzig
18:00 Dortmund – Eintracht Frankfurt