Åtta italienska Serie A matcher står på söndagens fotbollsschema 11/3 och sist ut av alla dem idag är toppmötet Inter – Napoli. Matchen kan du streama live och spela live odds på hos både unibet och bet365 med matchstart klockan 20:45 söndag 11 mars 2018.

ITALIEN: Serie A 11 mars

Läs mer om Serie A Live Stream här!

12:30 Fiorentina – Benevento (live stream)
15:00 Bologna – Atalanta (live stream)
15:00 Cagliari – Lazio (live stream)
15:00 Crotone – Sampdoria (live stream)
15:00 Juventus – Udinese (live stream)
15:00 Sassuolo – Spal (live stream)
18:00 Genoa – AC Milan (live stream)
20:45 Inter – Napoli (live stream + speltips)

Speltips Inter – Napoli 11/3

En av de viktigaste matcherna för året ska ikväll spelas mellan Inter och Napoli. Då det bara återstår drygt två månader kvar av Serie A säsongen 2017/2018 så har det visat sig att varje poäng blir allt viktigare för de bägge lagen. Det är bara de fyra första lagen som kvalificerar sig för Champions League nästa säsong och det står en kamp mellan framförallt tre lag (Roma, Lazio och Inter) om de två sista Champions League biljetterna. Samtidigt utspelar sig en häftig batalj högst upp i toppen av Serie A tabellen där Napoli och Juventus ryckt ifrån de övriga lagen. Med varisn Champions League biljett i praktiken redan avklarad så återstår bara striden om mästartiteln i Serie A.

Champions League och Serie A titel

Inter är för tillfället femma i tabellen vilket istället betyder Europa League spel nästa säsong om ingen förändring tabellmässigt sker. Dock är det knallhårt om platserna tre till fem. Trean Roma har 56 poäng och 28 matcher spelade hittills. Fyran Lazio har 52 poäng och 27 spelade matcher medan ligafemman Inter står på 51 poäng med 26 matcher spelade. Jämnt så det förslår!

Kvällens motståndare Napoli (69p) kämpar om ligatiteln med Juventus (68p) och leder faktiskt just nu med en poäng före de flerfaldiga regerande mästarna. Men tack vare Napoli’s förlust i förra omgången mot Roma med 2-4 och att Juventus har en match mindre spelad inför dagens Serie A matcher riskerar de att bli omsprungna.

Vi tippar BLGM

Eftersom båda lagen har lika stort behov av 3 poäng kommer vi säkerligen få se en spännande match. Både Inter och Napoli har uppenbarligen pressen på sig att göra mål framåt och kommer förstås göra allt för att det blir så. Vem som vinner matchen vågar vi inte sia om men däremot tror vi båda lagen lyckas med att göra mål i matchen. Och slår detta in kommer åtminstone vi bli en vinnare med tanke på att vi valt att spela ett BLGM-spel.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-03-11 kl. 10:58 men kan komma att ändras.

Läs även vårt speltips inför Arsenal – Watford i söndagens Premier League 11/3.

 

Fler fotbollsodds här: