Jörgen Persson 46 år gör sitt 7:e OS i och med starten i London OS bordtennisturnering för herrar.

Det är en bragd i sig att ha deltagit i så många olympiska spel och det är första gången han går in i pingisturneringen som oseedad. Jörgen har fått en mycket bra lottning trots allt och möter ingen av de seedade spelarna.

Den andra svensken i singelturneringen är Pär Gerell. Favorit att vinna hela turneringen är Jike Zhang. Han vann VM i maj 2011 där han slog den förre världsmästaren Hao Wang i finalen. Det är lägst odds på de båda chineserna inför osturneringen som börjar imorgon lördag.

Vi tror att Wang Hao med sin rutin kommer ta revanch och vinna OS till oddset 2.50 hos bet365.

vem vinner os i bordtennis

Jörgen Persson ger hela 126 gånger pengarna. En liten slant kan det vara värt för att få lite spänning under matcherna. Det är kul att ha en spelare att följa under hela turneringen.