Vill du tippa vinnare100 meter herrar i OS så har du chansen att göra det hos bet365. Förhandssnacket har handlat om egentligen två personer. Yohan Blake är den ena kandidaten och Usain Bolt är så klart den andra. Usain Bolt är favorit att vinna 100 meters finalen men faktum är att Yohan Blake slog Bolt senast när de möttes i ett lopp inför OS.

Det har redan slagit rekord hos bet365 där insatsen på att Usain Bolt vinner 100 meters finalen redan är uppe i över 10 miljoner kronor. Oddset på att Usain Bolt som vinnare är 1.61 hos bet365.

vem vinner 100 meter herrar OS

Allt kan hända. Tjuvstarter och diskningar har hänt förr och dessutom kan någon strecka sig under loppen.

När är 100 meters finalen för herrar?

Försök för 100 meters finalen börjar klockan 11.00 på Lördag förmiddag. Därefter följer semifinaler och final på söndagen. Finalen går av stapeln klockan 22.50 och visas av tv kanalerna TV1 och Eurosport.

För många är 100 meters finalen den största höjdpunkten under hela OS. Hur tippar ni? Vem vinner?

Kommentera gärna era tips.