Sydkorea Brasilien möts i den ena av OS semifinaler. Här har vi ett riktigt bra speltips där vi tror att Brasilien fullkomligt kör över Sydkorea. Sydkorea vann med nöd och näppe mot Storbritannien på straffar och de imponerande i alla fall inte på mig hur de spelade sin kvartsfinal. Brasilien har os fotbollens största stjärna i Neymar och även den näststörsta stjärnan i Oscar. Båda två har varit jagade på transfermarknaden. Oscar skrev nyligen på ett kontrakt med Chelsea och kommer där få ärva Drogbas gamla tröjnummer. Han uttalade sig igår att han även kommer försöka övertala sin vän Neymar att ansluta sig till Londonklubben. Var Neymar hamnar återstår att se. Brasilien är helt klart bättre än Sydkorea med sina två världsstjärnor.

Vårt speltips är att Brasilien slår Sydkorea med minst två mål till oddset 1.90 hos bet365. Det känns hur bra som helst och vi kommer satsa 500 kr på det.

Odds sydkorea brasilien för rätt resultat. 

Det finns hur många extra spel som helst på Sydkorea Brasilien. Nedan följer oddsen för rätt resultat i matchen.

sydkorea brasilien odds

Sykorea Brasilien har matchstart 20.45 och visas av tv kanalen SVT24.