Premier League drar igång till helgen!

Kort om Barclays Premier League: Ligan startade för första gången 20 februari 1992. Manchester United har flest ligatitlar, hela 19 stycken. Alan Shearer har gjort mest mål genom tiderna (260 stycken). Ett tämligen svårslaget rekord då Andy Cole ligger på en andra plats med 187 mål. Chelsea har rekordet i antal poäng för en säsong(95 poäng).

Vem tippar du som vinnare av årets Premier League?

Förra året avgjordes Premier League i den absolut sista omgången och i den sista matchminuten. Vi kommer väl alla ihåg hur Manchester City gjorde 2 mål på övertid och Etihad Stadium fullkomligt exploderade. Citys fans grät på läktarna. Hur tror du att Premier League slutar 2012/2013? Vem tippar du som vinnare av Premier League? I maj 2013 vet vi svaret. Vi sticker ut hakan och chanser på att Chelsea tar hem ligan till oddset.

Vilka är favoriter till att vinna Premier League i år?

Manchester City har fått behålla alla sina stora spelare och räkna med att man kommer vara ännu mer samspelta i år. De andra 3 lagen som vi ser ska kunna hota är Manchester United (Nyligen värvat Robin Van Persie), Arsenal (Främsta nyförvärv i Podolski, Giroud och Cazorla) och Chelsea (Främsta nyförvärv i Oscar, Hazard och Marin). Alla 3 lagen har värvat bra men favoriter att vinna Premier League får vi nog ändå säga att Manchester City är. De var stabilast sett under hela förra säsongen. Gör väldigt mycket mål framåt och släpper in otroligt lite bakåt. Arsenal brukar vara alldeles för ojämna under en hel säsong men när man har sina toppar så är man svårslagna. Det räcker dock tyvärr inte. Chelsea tror vi kan lyckas men ska vi vara ärliga så är laget alldeles för ungt för att lyckas redan nu. Om 2-3 år kommer Chelsea vara livsfarliga. Manchester United ser vi som den största utmanaren till City. Rooney och RVP gjorde över 50 mål förra säsongen och det kommer bli en nöt att knäcka för samtliga försvar nästa år.

Odds vinnare Premier League:

Oddset på att Machester City vinner Premier League är 2.25 hos bet365. Högsta odds delar Reading, Southampton och West Ham på men det finns inte på världskartan att något av de lagen vinner. Vårt speltips går till Chelsea till 6.00 gånger pengarna.

odds vinnare premier league