Hearts Liverpool möts i kvalet till Europa League. Hearts har hemmaplan i första matchen medans returen spelas nästa torsdag på Anfield i Liverpool.

Hearts Liverpool tv kanal

Har du inte tv kanalen så kan du se mötet mellan Hearts Liverpool via live stream hos bet365. Allt du behöver är en dator med uppkoppling samt ett konto hos bet365 för att kunna se matchen. Läs mer om hur Live Stream fungerar här. För att få tillgång till matchen hos bet365 så behöver du göra en liten insättning så att du har pengar på ditt konto. Har du ändå tänkt spela på Hearts Liverpool så kan du lika gärna göra det hos bet365 som är bäst på live spel och livebetting. Det är inte bara Hearts Liverpool som sänds via live streaming hos bet365 utan du hittar mängder med olika fotbollsmatcher och spelbolaget garanterar dig en bra stream med bra kvalitet.

Hearts Liverpool matchstart

Hearts Liverpool har matchstart klockan 20.45 torsdag kväll 2012-08-23.

Se Hearts Liverpool Live hos bet365 här

hearts liverpool live stream