Imorgon söndag 26 augusti 2012 är det dags för tungviktsmöte i Premier League när två av de största fotbolls lagen i England Liverpool FC – Manchester City möts på klassiska Anfield Road. I förra omgången som var den första för denna säsong i Premier League åkte Liverpool på en tung 3-0 förlust borta mot West Bromwich (WBA) medan Manchester City premiärvann mot Southampton med 3-2 hemma. Nu tror jag det är dags för Liverpool att vilja visa sin hemmapublik för vad man verkligen går för. Liverpooltrion Steven Gerrard, Luis Suarez och Martin Skrtel är tillbaka för spel och hela laget har nog fått en nytändning när man förstår att Liverpool ledningen vill stora saker med laget i och med det nya inlånings förvärvet Nuri Sahin från Real Madrid även om han inte kommer till start för mötet mot Manchester City. Jag är övertygad om att Liverpool kommer överraska många experter i denna match och vinna över Manchester City med uddamålet på ett kokande Anfield.

Match: Liverpool FC – Manchester City

Tid: 17.00 (svensk tid)

Tv kanal: Viasat Fotboll

Speltips: 2-1 (till oddset 3.0 hos Bet365)