Chelsea – Atlético Madrid möts i årets final av UEFA Super Cup 2012. Det är segraren i årets Champions League som möter segraren i årets Europa League och matchen spelas ikväll på Stade Louis II i Monaco.

Här är jag övertygad om att Chelsea tar hem den här finalen bara de tar seriöst på uppgiften och ställer upp med bästa manskapet. Och efter en snabb koll på deras egen hemsida kan jag se att jag kan vara lugn. UEFA Super Cup 2012 verkar vara viktig för Chelsea och uppladdningen inför kvällens final mot Atlético Madrid är total. Till exempel kan jag läsa följande utdrag från hemsidan ur en intervju med Chelseas nyckelspelare Juan Mata:

– ”En Super Cup är en speciell möjlighet, sade Mata. ”Det är också ett spanskt lag vi möter, ett lag där jag har goda vänner. Vi vill lägga till denna trofé till vår meritlista.”

– ”Det är en väldigt speciell match, vi vill väldigt gärna vinna med laget och klubben. Vinna Champions League var ett speciellt ögonblick och nu har vi en annan möjlighet.”

Förra säsongen var Juan Mata en av Chelseas bästa spelare i både FA cupen och Champions League och namngavs som Chelseas Player of the Year.

Matchen Chelsea – Atlético Madrid i UEFA Super Cup 2012 sänds i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 20.45.

Svenskt Spel tippar att matchen slutar med Chelsea seger, alltså en 1:a till odds 2.50 hos Betsson.

Spela hos Betsson och se odds här:

Chelsea - Atlético Madrid