Kvällens säkraste Champions League resultat denna afton måste ändå vara en Barcelona seger över Spartak Moskva. Nog för att Barcelona tidigare haft problem mot ryska lag men nu är Barcelona i storform i och med en superstark inledning av spanska ligan La Liga. Lite kul är att vi får se svenskt i matchen med Kim Källström som dragit vidare till Spartak Moskva efter många år i franska Lyon. Dock kommer inte ryskt och svenskt stål stå pall mot ett tekniskt och passningsskickligt Barcelona med främste världsstjärnan argentinaren Lionel Messi i laget.

Matchen Barcelona – Spartak Moskva i Champions League 2012-13 sänds i tv kanal Viasat Motor

Matchstart: 20.45

Odds 1,08 hos spelbolaget Betsson

Champions League 19 september

Kvällens övriga matcher:

20:45  Barcelona – Spartak Moskva

20:45  Bayern München – Valencia

20:45  Celtic – Benfica

20:45  Chelsea – Juventus

20:45  Lille – BATE Borisov

20:45  Manchester United – Galatasaray

20:45  Shakhtar Donetsk – FC Nordsjælland

20:45  Sporting Braga – CFR Cluj

Kvällens säkraste Champions League: Barcelona seger