Färjestad – AIK

I eftermiddag söndag 21 oktober kl. 15.00 smäller det i Karlstad mellan Färjestad – AIK i Elitserien i ishockey. Färjestad har inte gått bra senaste tiden i Elitserien med tre raka förluster medan AIK hittat sin form och vunnit två raka istället. Men jag är övertygad om att trenden bryts i eftermiddag för både Färjestad och AIK. Den här matchen bara ska Färjestad vinna över ett AIK som bara vunnit en av sina sju bortamatcher så här långt i årets elitserie.  Vad som ytterligare bidrar till att Färjestad bör bli alldeles för tuffa för AIK är att Färjestad har favör av hemmaplan och normalt är starka hemma. Färjestad brukar heller inte ha en svit på många förlorade matcher så det är säkerligen ett heltaggat Färjestad som tar emot de gulsvarta i AIK. Enda orosmomentet för Färjestad skulle väl vara AIK målvakten Daniel Larsson som storspelat senaste matcherna, här måste Färjestad få hål på honom, gärna skapligt tidigt i matchen. Speltipset går således till seger för Färjestad och ger 1,50 gånger pengarna hos Unibet.

Matchen Färjestad – AIK sänds i tv kanalerna Canal+ Extra4 och C More Hockey.

odds Färjestad - AIK

Odds Färjestad – AIK hos Unibet

ny kund bonus

 

Lämna gärna en kommentar om vad ni tror eller tycker om matchen Färjestad – AIK.