Den annars inte allt för seriösa Ligacupen i England har just nu blivit hur intressant som helst. Chelsea Manchester United möts i Ligacupen nu på onsdag. Det har väl inte undgått någon vad som hände i lagens möte i Söndags på Stamford Bridge. En rad konstiga domslut med utvisningar och felaktigt dömda mål var på en rad olika anmälningar har kommit in till det engelska fotbollsförbundet FA. Chelsea har anmält domare Mark Clattenburg för att ha uttalat sig rasistiskt mot två engelska spelare. Den ena sägs vara Juan Mata som blivit förolämpad med orden ”Spanish twat”, vilket rakt översatt betyder ”Din spanska f—a”. Nu har även Aftonbladet skrivit en artikel om att en Chelsea spelare efter matchen ska ha hotat Mark Clattenburg med orden ”Jag ska bryta benen på dig”. Livat värre med andra ord!

Så den här matchen på onsdag kommer innehålla det mesta förutom de avstängda spelarna Torres, Ivanovic och Terry. Ersättare troligtvis Sturridge, Azpilicueta och Cahill.

För er som såg matchen i Söndags så fick United två tidiga mål varpå Chelsea tog över fullständigt, kvitterade till 2-2 och även hade 3-2 på gång. Sen kom två utvisningar där den försat är korrekt och den andra är horribel i mina ögon. Sen var den kvällen förstörd för Chelsea. Räkna med revanch! Vi på svenskt spel tror att Chelsea kommer vinna matchen med minst två mål till oddset 4.00 hos bet365

chelsea manchester carling cup

Chelsea Manchester United har matchstart 20.45 och visas inte av någon tv kanal. Den som vill se får leta efter live stream på nätet