Ikväll 4 december ska det avgöras! När det gäller matchen Paris Saint Germain – Porto är det flera saker som kan göra slutresultatet intressant. Det är sista gruppspelsmatchen i Champions League och frågan är om  Zlatan Ibrahimovic och PSG ska vinna gruppen före kvällens motståndare Porto? Och om PSG förlorar kan det samtidigt vara ett farväl för den hårt trängde PSG tränaren Carlo Ancelotti. Paris Saint Germain har gått kräftgång i franske ligan och radat upp usla resultat på sistone, trots att Zlatan varit mycket bra i de allra flesta matcherna han spelat. Inför kvällens Champions League match mellan Paris Saint Germain – Porto ligger Porto en poäng före PSG. Vad jag önskar allra mest vore att det fortsatt går bra i Champions League när kvartsfinalspelet hägrar snart. Tänk! Det vore hur kul som helst om PSG skulle vinna Champions League bucklan även om man samtidigt underpresterar i ligan. Jag tror ärligt talat att Zlatan hellre tar hem Champions League titeln än ligatiteln trots att han tidigare sagt att målet denna säsong är serieseger!?!  

PSG

Matchen Paris Saint Germain – Porto sänds 4/12 i tv kanal TV6 med matchstart kl. 20.45.