Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen! En stormatch av Zlatan i PSG tröjan igår kväll sänkte topplaget Valenciennes med 0-4 i en svår bortamatch i franska ligan Ligue 1. Zlatan satte ett hattrick med sina tre mål och Lavezzi gjorde det fjärde målet, urstarkt Zlatan!!! Måste säga att det är så sjukt roligt att följa Zlatan i PSG, han gör lite som han vill. Han är i sin livs form och det säger inte lite efter alla prestationer på världsklass nivå tidigare säsonger. Om man ser tillbaka på hösten fram till nu så är det fotbollskonster och effektivt målgörande från Zlatans sida som är nivåer över både Messi och Ronaldo enligt mig. Ingen kan konkurrera just nu.

zlatan Ibrahimovic

I tidigare inlägg här på Svenskt Spel har ni kunnat se några av Zlatans bästa matchsekvenser och mål och nu ska ni få gotta er med ytterligare härliga fotbolls bilder från PSG mötet mot Valenciennes 11/12-2012:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=HKFM74_FDOU[/tube]

Valenciennes – Paris SG höjdpunkter