El Clásico Real Madrid Barcelona – Live Stream

Idag spelas ett El Clásico i La Liga mellan Real Madrid och Barcelona och det är intressanta förutsättningar inför mötet. Real och Cristiano Ronaldo är i toppform medan Barca och Messi har sviktande form, läs mer om mötet här.

Real Madrid – Barcelona i spanska cupens första semifinal

Real Madrid Barcelona Copa del ReyDet är dags för stormöte i den spanska cupen, även kallad Copa del Rey. Real Madrid har lottats mot Barcelona och den första semifinalen spelas på st Bernabeu Stadium. Det brukar bli målrika matcher mellan Real och Barcelona. Det är väldigt väldigt sällan som de här tillställningarna blir mållösa. I Real Madrid så är Casillas och Pepe borta på grund av skador. Lägg där till att Ramos, Contrao och Di Maria är avstängda. Det innebär att Mourinho har en nöt att knäcka när han ska ta ut startelvan. Barcelona däremot har i princip en full trupp tillgänglig för spel. Förra året gick Real Madrid segrande ur dubbelmötet.

Troliga startelvor

Real Madrid har som sagt en del spelare borta och det är oerhört svårt att se hur Mourinho kommer att resornera när han tar ut startelvan. Helt klart är att han inte kommer vila några spelare utan ställa upp med det bästa som han har att tillgå för tillfället då ligan känns körd.

Real Madrid startelva:

Adan
Arbeloa, Albiol, Varane, Marcelo
Khedira, Alonso
Ozil, Modric, Ronaldo
Benzema

Barcelona får tillbaka Pique efter avstängning och har i princip alla spelare tillgängliga. Frågan är dock hur man kommer välja att formera laget då man har en viktig match mot Valencia i ligan i helgen. Den matchen kan göra att Tito väljer att ställa över en del spelare. Dock så är Barcelona alltid Barcelona och man kommer spela bra oavset vilka spelare som man ställer på plan.

Barcelona startelva:

Pinto
Alves, Pique, Puyol, Alba
Xavi, Busquets, Fabregas
Pedro, Messi, Iniesta

Se Real Madrid Barcelona via Live Stream

Har du inte rätt tv kanal så kan du alltid se matchen via Live Stream. Här kan du läsa mer om vad Live Stream innebär. Spelbolaget bet365 som är ett av världens största spelbolag sänder matchen mellan Real Madrid Barcelona via Live Stream. Allt du behöver är ett konto hos bet365. Fördelen med att se Real Barca via livestreaming hos ett spelbolag än om du söker reda på en stream själv på nätet är att du slipper en massa irriterande reklam som hela tiden visas. Hos bet365 så ser du matchen med bra kvalitet. Givetvis beror på vilket uppkoppling du har men för det mesta brukar det flyta på fint utan att bilden hackar.

Här ser du Real Madrid Barcelona Live hos bet365

real madrid barcelona live stream

 

Real Madrid Barcelona odds

Vem är favoriter att vinna det första mötet mellan lagen? Förra året slog Real ut Barcelona. Vem vinner i år? Enligt oddsen så är Barcelona favoriter trots bortaplan. Det skulle inte förvåna oss om Real höjer sig och vinner hemma där man är riktigt starka. Oddset 3.00 lockar en hel del. Hur spelar ni? Kommentera gärna!

real madrid barcelona odds