Ikväll möts Granada och Barcelona i La Liga. Har du inte tv kanalen så kan du se matchen via Live Stream.

Granada ligger på en 14:e plats i La Liga hela 36 poäng efter serieledande Barcelona.

Barcelona har gjort en strålande säsong med 20 vinster, 2 oavgjorda och endast 1 förlust. Man har en målskillnad på 78 – 26 och det känns som att det enda möjliga hindret för att Barcelona ska tappa poäng är att man har Milan att möta på bortaplan i Champions League i veckan som kommer. Det kan innebära att man vilar en del spelare i matchen mot Granada. Dock så är Barcelonas trupp så pass bred så att man ska vinna ändå.

Granada Barcelona Live Stream

Granada Barcelona har matchstart 20.00 och visas av tv kanalerna C More Fotboll och C More Sports. Men var inte ledsen ifall du inte har tv kanalerna så kan du se Granada Barcelona via livestreaming istället. För bäst kvalitet och utan reklam som dyker upp hela tiden så ser du matchen bäst hos bet365. Spelbolaget bet365 kanske är ett av världens bästa när det gäller live stream och livebetting. Här kan du läsa mer om alla spelbolag som erbjuder live stream och vad det innebär mer i detalj.

Se Granada Barcelona Live här

granada barcelona live stream