stryktipsförslag vecka 14 2013Tips SM är över och raden blev 9-10-10-6-6-10. Ett helt ok facit att lyckas pricka in 3 tior. Synd att vi hade två katastrofomgångar av stryktipset där vi endast fick 6 rätt. Den här veckan kommer vi köra ett större tipssystem då vi är ett gäng grabbar som gått ihop och lagt 100 kr var för lite lördagsgodis. Vi har lämnat in ett matematiskt system som bygger på 4 hel och 3 halvgarderingar.

Vi kommer inte diskutera alla matcher den här veckan men nedan följer några kommentarer till veckans stryktipsförslag.

Match 2. Norwich – Swansea

Norwich har gått knackigt på slutet och det här är en liten chansning. Dock är man väldigt hemmastarka och det är där kanariefåglarna tar sina poäng. Michael Laudrup har fått ordning på defensiven i Swansea och man är oerhört stabila bakåt. Framåt får Norwich se upp med målfarlige Michu som ligger 4:a i Premier Leagues skytteliga med 16 mål den här säsongen. Gardering ligger nära till hands. Vårt tips Etta!

Match 6. Charlton – Leeds

Charlton får tipset mest för att Leeds har usel form och är helt opålitliga just nu. Leeds har bara 1 seger på de 8 senaste matcherna och lär inte nå Premier League nästa år. Etta!

Match 8. Hull – Middlesborough

Hull har haft riktigt tufft motstånd senaste tiden men ändå gjort det bra. Middlesborough är raka motsatsen och mäktade med ett kryss mot bottengänget Petersborough senast. Dessförinnan hade man fyra raka förluster och ser inte alltför vassa ut just nu. Säker Etta!

Match 13. Nottingham – Blackpool

Nottingham med The Championsships bästa form har kryssat i sina två senaste och vi tror inte att man tappar poäng igen på lördag. Det här är enligt oss stryktipset säkraste match då vi tror att Nottingham slår Blackpool med ett par bollar. Säker etta!

Har ni något hett tips inför helgens stryktips? Någon match på kupongen som sticker ut? Kommentera gärna!