IFK Göteborg inledde sin allsvenska säsong förra helgen med att vinna med klara 0-3 på bortaplan mot Häcken som får ses som ett styrkebesked. Brommapojkarna IF hade dagen efter det betydligt tuffare i sin premiärmatch hemma mot gästande Öster där matchen slutade oavgjort 2-2. Nu ska IFK Göteborg visa upp sig för sin hemmapublik den första gången det här året i Allsvenskan och man vill naturligtvis ge supportrarna valuta för pengarna och det allra viktigaste förutom viljan, Göteborg har verkligen rätt kvalitet och kapacitet för att köra över Brommapojkarna i denna match. Svenskt Spel sätter sitt speltips på hemmaseger för IFK Göteborg till oddset 1,42 (hos Betsson).

IFK GöteborgIFK Göteborgs trupp:

Målvakter: John Alvbåge, Marcus Sandberg

Försvarare: Mikael Dyrestam, Kjetil Wahler, Mattias Bjärsmyr, Adam Johansson, Emil Salomonsson, Logi Valgardsson, Hjalmar Jonsson

Mittfältare/Anfallare: Robin Söder, Pontus Farnerud, Joel Allansson, Philip Haglund, Jakob Johansson, Tobias Hysén, David Moberg Karlsson, Hannes Stiller, Nordin Gerzic, Sam Larsson.

 

Brommapojkarna IFBrommapojkarnas trupp:

Målvakter: Davor Blazevic, Niklas Westberg.

Försvarare: Tim Björkström, Martin Falkeborn, Fredric Jonson, Hampus Jönsson, Jacob Une Larsson, Pontus Segerström.

Mittfältare/Anfallare: Mauricio Albornoz, Nicklas Bärkroth, Bojan Djordjic, Andreas Eriksson, Andreas Haddad, Joakim Lindner, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Gustav Sandberg Magnusson, Filip Tronêt, Pontus Åsbrink.

 

Speltips (odds): Seger för IFK Göteborg

Odds: 1,42

Bolag: Betsson (Bonus 1.000 kr till nya spelare)

Fler bonusar: Läs vår bonustabell här.

TV: C More Fotboll

Matchstart: 15.00