Så var det dags för mitt första inlägg på här på Svenskt spel och undertecknad hoppas givetvis på en bra start. Framöver kommer jag att publicera analyser och speltips så fort utbudet erbjuder spelvärda objekt och hoppas så många som möjligt av er väljer att ”ta rygg”.

På tal om utbud. Ett generöst sådant ligger på bordet denna söndag, men det gäller givetvis att välja rätt. Samtliga odds hämtas från Betsafe.

Balotelli avstängd i kvällens viktiga möte

Balotelli avstängd i kvällens viktiga möte

Kvällens höjdpunkt är utan tvekan mötet Milan-Napoli, där en Champions League-plats är målet för båda parter.  ”Båda lagen gör mål” var mina spontana känsla då lagen har en gemensam nämnare i stor kvalitet på respektive anfallsfront, men oddset 1,68 är i min värld aningen lågt. Dessutom saknas Mario Balotelli. Desto mer tilltalande är ”Bortalag hörnor över 4,5 hörnor” – till 1,90.  I takt med att chanserna dyker upp tenderar hörnorna att trilla in rent naturligt och rent prestationsmässigt, för ett lag som Napoli, är oddset i mina ögon  åtminstone två tiondelar för högt. Insats: medel

Så till dagens andra objekt, mötet Torino-Roma där jag fastnat för två intressanta odds. Senast lagen möttes hade jag turen att vara på plats på Olimpico när Roma vann med 2-0 i en underhållande match. Torino är dock knepiga på hemmaplan och har varit relativt starka där denna säsong. Offensivt finns stor potential i framförallt den vindsnabbe Alessio Cerci som imponerat stort denna säsong. Samtidigt tenderar Roma att släppa in onödiga mål. Det finns mycket som talar för ett målglatt möte och finner ett enormt spelvärde i ”Hemmalaget gör mål i båda halvlekar” – till 3,80. Givetvis bör insatsen skruvas ned då detta spel rent oddsmässigt betecknas som en skräll. Det andra spelet är i Romas favör, ”Bortalag hörnor över 4,5 hörnor” – och spelas med hög insats till 1,60.  Roma, ett av ligans bästa hörnlag, ångar på i vanlig ordning då man som vanligt är pressade att prestera.

Det sista draget finner vi i Baskien och mötet Athletic Bilbao-Real Madrid. Bilbao har alltid varit ett svårslaget lag på San Mamés men i år har inre konflikter i laget påverkat resultaten i negativ bemärkelse och man huserar på en svag 14:e plats för tillfället.  Bortalaget förväntas ställa upp med ordinarie lag och offensivt krävs väl ingen närmare presentation. ”Bortalaget att göra mål i båda halvlekar” betalar 1,95. Ett obegripligt högt odds och jag skulle inte bli förvånad om Cristiano Ronaldo med hjälp av ”trollkarlen”  Karim Benzema löser det på egen hand. Insats: medel.

 

Kommentera gärna vid rygg eller åsikter. På Återseende!