Hallå!

Jag fick en riktigt skön debut i går och jag hoppas att många av er hängde på.

Det tunga spelet på ”Roma över 4,5 hörnor” till 1,60 satt stabilt och likaså det andra hörnspelet till medelinsats, ”Napoli över 4,5 hörnor” som gav 1,90, var löst redan efter 18 minuters spel. Cristiano Ronaldo fullbordade sedan en bra kväll då han på egen hand löste ”Bortalag att göra mål i båda halvlekar” till 1,95.  Det var bara högoddsaren ”Torino att göra mål i båda halvlekar” som inte gick hela vägen, men med de chanser som laget hade i andra halvlek hade Roma otroligt tur som höll undan och vann med 1-2. Jag lyfte fram Torinos Alessio Cerci innan matchen och han var minst sagt strålande under 90 minuter. Det är min övertygelse att den mannen befinner sig i någon av storklubbarna i Europa inom ett par år.

Nya tag denna afton och jag vill lyfta fram ännu ett hörnspel, denna gång i mötet Lazio-Juventus.

hernanes-1

Hernanes ett förmodat hot ikväll

Lazio är ett av lagen som aspirerar på Champions League-plats och hemma på Olimpicos gröna matta kommer man inte backa hem oavsett vilket lag som står för motståndet.  Denna afton kommer serieledaren Juventus till ”den eviga staden” och senast lagen möttes för ett par månader sedan i Coppa Italia gick Lazio segrande ur en oerhört dramatisk semifinal. Även om ”den gamla damen”, Juventus, i grund och botten må vara ett bättre lag kan man inte förneka potentialen som hemmalaget besitter.  Lazio kommer att gå för tre pinnar ikväll och jag är övertygad om att chanserna kommer att dyka upp, vilket givetvis bäddar för en hel del hörnor.

Lazio är dessutom (tillsamans med Roma) ett av ligans bästa hörnlag och med alla förutsättningar i åtanke är spelet ”Lazio över 4,5 hörnor” – till 1,80 synat med medelinsats på bet365.

Förmodade startelvor:

Lazio – Marchetti; Gonzalez, Cana, Ciani, Stankevicius; Ledesma, Candreva, Onazi, Hernanes, Ederson; Klose

Juventus  – Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Vucinic, Matri

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt. På återseende!