Inter möter ikväll Roma i den andra semifinal-matchen i Coppa Italia och det kommer nog bli en tuff och hård kamp om vidareavancemanget mot finalen. Allt ska avgöras ikväll kl. 20.45 och förutsättningarna är att första matchen för ett tag sedan slutade med 2-1 seger till Roma på sin hemmaplan. I Serie A så skuggar lagen varandra där Roma ligger på femte plats med 51 poäng och Inter endast 1 poäng efter på sjunde plats.

Svenskt Spel tror på en målsnål match men att Roma tar sig vinnande ur striden trots bortaplan. Skulle matchen ikväll sluta oavgjort gör det inte så mycket eftersom vi då åtminstone får pengarna tillbaka när vi spelar på ”Insatsen tillbaka vid oavgjort” hos Bet365. Loosar gör vi bara om hemmalaget Inter vinner men det kommer vi inte att göra eftersom Roma med Totti i spetsen vinner kvällens spännande kamp! 😉

Inter FCAS Roma

 

Varför vinner då Roma över Inter?

Jo, Inter har hiskeliga skadeproblem i truppen för tillfället och flera stjärnor borta på grund av detta men man har även två spelare avstängda till det här returmötet. Och det syns tydligt att Inters formkurva pekar nedåt för slänger vi en titt i matchstatistiken senaste fem matcherna så har Inter gått riktigt knaggligt med bara en vunnen match och fyra förlorade;

Cagliari 2 – 0 Inter 14/04/2013

Inter 3 – 4 Atalanta 07/04/2013

Sampdoria 0 – 2 Inter 03/04/2013

Inter 1 – 2 Juventus 30/03/2013

Inter 0 – 1 Bologna 10/03/2013

Preliminära laguppställningar

Inter (3-5-2): Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; Zanetti, Kuzamnovic, Kovacic, Cambiasso, Schelotto; Alvarez, Rocchi.

Roma (4-3-3): Stekelenburg, Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Totti, Destro.

Speltips Inter – Roma Coppa Italia

Roma vinner
Odds: 1.72 (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Insats: 500 kr
Eventuell vinst: 360 kr

Odds Inter Roma Coppa Italia

Se Inter – Roma via Live Stream

Bet365 sänder matchen Inter – Roma via bet365 Livestreaming med matchstart kl. 20.45 ikväll onsdag 17/4.