I helgen kan du se några riktigt intressanta matcher i La Liga via Live Stream. Både FC Barcelona och Real Madrid har hemmamatcher på agendan där Barcelona tar emot tolfteplacerade Levante medan Real Madrid i sin tur tar emot sjundeplacerade Real Betis.

Två formstarka lag i La Liga

FC Barcelona och Real Madrid är två oerhört formstarka topplag för tillfället. I ligan har båda lagen vunnit sina matcher stort senaste två omgångarna med följande resultat;

14/04/2013 Ath Bilbao 0 – 3 Real Madrid

14/04/2013 Zaragoza 0 – 3 Barcelona

06/04/2013 Real Madrid 5 – 1 Levante

06/04/2013 Barcelona 5 – 0 Mallorca

Leo Messi och Cristiano Ronaldo

Lionel Messi Barcelona

Leo Messi är med och tränar med laget men är inte säker på att starta morgondagens match mot Levante. Messi skadade sig i första kvartsfinal-matchen i Champions League mot Paris SG men kom tillbaka och hoppade ju sedan in i returmötet för en liten tid sedan och gjorde en avgörande framspelning till kvitteringsmålet som innebar att Zlatan och PSG fick respass ur Champions League spelet.

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo är naturligtvis med i Real Madrids trupp då han är skadefri. Han är lagets främste målskytt och största storstjärnan i det stjärnspäckade Madridlaget. Lite intressant statistik är att Ronaldo är en suverän nickspecialist då han gjort flest nickmål av alla spelare i La Liga de senaste två säsongerna.

Bet365 Livestreaming sänder matcherna FC Barcelona och Real Madrid

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (minst 50kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher och de har också Live betting och Live odds. Matchstarter för matcherna under lördagen är:

20/4 Real Madrid – Real Betis kl. 18.00

20/4 FC Barcelona – Levante kl. 20.00