God eftermiddag!

Galen tillställning senast i matchen Fiorentina-Torino. Matchen slutade 4-3 till hemmalaget men mitt fokus hamnade på antal hörnor för bortalaget Torino, där statistiken visade 3-7 vid slutsignalen. Torino över 3,5 hörnor till 2,10 satt således med god marginal och för egen del innebar det  att jag nu har satt åtta rekar i rad.

article-2243681-165E5DC6000005DC-216_634x421

Argentinaren skadade sig i första mötet mot PSG

Ett roligt mål vore ju att satsa på tio raka och förhoppningsvis kommer vi ett steg närmare denna afton då det vankas Champions League-semifinal på Allianz Arena.

Bayern München-Barcelona. För egen del råder stor ovisshet kring utgången i denna, på pappret, heta match. Bayern har varit helt suveräna den senaste tiden och i kontrast till motståndarna från Katalonien är man i mina ögon befogad favorit på hemmaplan. Barcelona har onekligen varit bleka, eller snarare ”mindre suveräna” jämfört med tidigare. Huruvida Messi kan prestera eller ej (med tanke på skadan han ådrog sig för ett par veckor sedan) blir givetvis avgörande då hela Barcelonas offensiv bygger kring denne man. Många frågetecken alltså.

Det jag däremot måste förlita mig på är Bayerns offensiv. Det är tänkbart att man ställer upp enligt följande:

Neuer

Lahm, van Buyten, Dante, Alaba

Martinez, Schweinsteiger

Robben, Müller, Ribéry

Gomez

Man kommer att ösa på redan från minut ett, och man gör det främst via flankerna med den vindsnabba duon Robben och Ribéry. Ser man även till huvudspelet finns stor potential bland många spelare i hemmalaget. Bayern skapar alltid många hörnor och sett till förutsättningarna talar mycket för det även ikväll.

Hos bet365 har ”Hemmalag över 5,5 hörnor” fått sig en rejäl slice och står för tillfället i 1,62, vilket är aningen lågt för min del. Däremot finns samma spel på Unibet till 1,70 och det spelas med medelinsats.

Kommentera gärna vid åsikter. På återseende i morgon!