Chelsea Swansea möts idag klockan 16.00 på Stamford Bridge där vi också hämtar dagens speltips. Chelsea har en måstematch idag där man helt enkelt inte får tappa poäng i jakten på CL platserna. Swansea har gjort en riktigt bra säsong men har egentligen ingenting att spela för. Torres startade i veckan i Europa League och förmodligen kommer vi få se en utvilad Dempa Ba från start då de båda har alternerat på anfallspositionen. Spelare som Mata och Mikel lär också starta.

En trolig startuppställning ser ut såhär för Chelsea.

                    Cech
Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Bertrand
Ramires, Mikel
Oscar, Mata, Hazard
Ba

Det är ett riktigt starkt lag på papperet och vi tror på islossning idag på Stamford Bridge. Tottenham fick bara oavgjort igår så vid vinst ser det riktigt bra ut för Chelsea i jakten på CL platserna även om man har tufft spelschema kvar.

Vårt Speltips Chelsea Swansea!

Chelsea vinner med 2 mål eller mer mot Swansea.
Odds: 1.90 hos Betsafe
Insats: 750 kr.
Eventuell vinst: 675

Vi har lämnat in vårt speltips hos Betsafe. Betsafe har faktiskt ett riktigt bra utbud på oddspel. Ofta har de flesta lite större fotbollsmatcherna över 100 extraspel och vi anser att utbudet är bättre och roligare än hos tex bet365 och Unibet. Via oss på Svenskt Spel så får man just nu en grym bonus som du inte kan hitta direkt hos spelbolaget!

300% bonus för nya kunder, sätt in 500 kr och få 1500 kr extra!

Chelsea Swansea Speltips