Hallå!

Nio raka speltips, sen bröts tyvärr sviten på ett tråkigt sätt när domaren vägrade dela ut ett kort till Borussia Dortmund trots uppenbara förseelser som ska bestraffas med en varning. Ibland blir det helt enkelt ”stolpe ut” i spelbranschen och det viktigaste är förstås att jag var rätt ute. Jag hoppas ändå att jag vunnit ert förtroende ett tag till, för ett missat spel på de tio senaste är väl ingen katastrof, eller? 

Hörnspelen har verkligen gått bra för undertecknad här på Svenskt Spel, och jag hoppas kunna leverera ännu ett sådant denna afton. Matchen i fråga: Milan-Catania.

Milan var fruktansvärt uddlösa på alla sätt mot Juventus senast och ikväll ställs man mot ett högst underskattat och stabilt lag från Sicilien. Catania har inte förlorat på de tre senaste matcherna, och även om de flesta av poängen har bärgats på hemmaplan skulle jag bli mycket förvånad om man blev överkörda av Milan. Dessa herrar startar förmodligen ikväll:

MILAN CATANIA

Avspark 20:45

Frison

Potenza-Legrottaglie-Rolin-Marchese

Lodi-Almirón

Barrientos-Castro-Gómes

Bergessio

Detta lag är tillräckligt bra för att hota varenda lag i Serie A och jag tror som sagt att detta möte inte blir ett undantag.

I omställningsspelet via Barrientos och Gómes samt en avslutare av klass i Bergessio finns stora förutsättningar för Catania att gå över linan ”3,5 hörnor”.

Bet365 är oerhört generösa som betalar 2,00 – och synas utan tvekan med medelinsats.

Intressant är även ”båda lagen gör mål” och finns till höga 2,00 på NordicBet – för den som vill.

Se även till att hålla ett öga på Torino-Juventus kl 15:00 i eftermiddag. Ett klassiskt derby där ”bianconeri”  har chans att säkra ligatiteln.

 

Kommentera gärna.  På återseende!