Hallå!

Högst beklagligt att Real Madrid inte fick in ytterligare en boll igår. Chanser att avgöra mötet fanns redan i den första halvleken men minst sagt undermålig kvalité i avsluten gjorde att man föll på eget grepp. Ytterst naivt har den ”tyska fotbollen” hyllats den senaste tiden, men enligt mig ligger man fortfarande efter den spanska. Denna afton är det dags för Barcelona att följa sin spanska ärkerivals exempel och visa hur bra man egentligen är.

barcelona-soccer-team-1920x1080

Dags att visa var man står

Förmodligen startar man enligt följande:

                              Valdes
Dani Alves – Bartra- Pique- Adriano
                              Song
                     Xavi   –  Iniesta
                           Messi
                   Villa  –  Fabregas

Vi kan räkna med ett galet tryck på Camp Nou. Får man dessutom in ett tidigt ledningsmål höjs entusiasmen ytterligare hos både hemmaspelarna och fansen. Man kommer att äga boll och skulle man släppa in ett mål i baken kommer inte Barcelona sluta spela för det.

Jag tror på Barcelona ikväll och såhär lägger jag upp spelen som hämtas från Bet365:

Barcelona @ 2,10 – insats medel

Barcelona över 1,5 mål @ 1, 72 – insats hög

Under 11 hörnor @ 2,60 – insats låg

Under 12 hörnor @ 2,05 – insats medel

Under 13 hörnor @ 1, 72 – insats hög

De tre hörnspelen tycks komma från ingenstans men samtliga tre har stort spelvärde. Barcelonas fotboll bygger inte direkt på fasta situationer i såväl defensiv som offensiv bemärkelse, och när man förmodligen kommer ha ett bollinnehav runt 60-70 % känns dessa ännu mer befogade.

Nu väntar vi in en härlig fotbollsmatch och jobba gärna i spelen tillsammans med mig.

Kommentarer uppskattas givetvis.

På återseende!