Veckans stryktipsVeckans Stryktips innehåller flera roliga matcher både från Allsvenskan och Premier League. Här följer vårt förslag inför veckans stryktips!

Den här veckan kommer vi lämna in ett 64 raders M64 system med 6 halvgarderingar. Vi har försökt skrälla sista veckorna utan att lyckas och därför fått lite sämre resultat. Förhoppningsvis lyckas vi snart och veckans stryktips ser inte omöjligt ut!

Lämna in ditt stryktips hos Svenska Spel här.

Säkra matcher: Fulham, West Ham och Elfsborg

Skrällar på kupongen: Aston Villa, Varberg och Chelsea

Veckans Stryktipsförslag

1. Fulham – Reading (1)

Fulham är klasser bättre och har hämtat hem Kacaniklic som varit utlånad. Reading är redan klara för nedflyttning och frågan är hur stor motivation man har när man besöker Craven Cottage. Säker etta!

2. Norwich – Aston Villa (x2)

Norwich har 3 poäng på de 8! senaste och endast 1 vinst som kom hemma mot mediokra Reading. Aston Villa vann måste matchen mot Sunderland i måndags med hela 6-1 och har hur mycket som helst att spela för om man ska rädda kontraktet. Här har Svenska Folket fel där 40% tror på hemma seger. Vårt tips x2!

3. Swansea – Manchester City (x)

Swansea är svårslagna hemma och vi tror att man kan rubba starka City. Givetvis lutar det åt en tvåa då City har fullt av världsstjärnor i laget med bland annat Silva, Agüero, Tevez, Touré och Dzeko. Vi chansar med säkert kryss!

4. Tottenham – Southampton (x)

Motivationen borde vara störst hos hemmalaget då man jagar en CL plats. Vinner man inte över Southampton hemma så är nog tyvärr loppet kört för Tottenham i år också. Man har lite sämre målskillnad en Chelsea och Arsenal vilket innebär att man måste sluta på en poäng mer för att gå om i tabellen. Säker etta!

5. West Bromwich – Wigan (1x)

West brom otroligt hemmastarka och har en riktigt tyngd i laget med bland annat Jonas Olsson i mittförsvaret. Wigan var sånär på att vinna över Tottenham hemma senast men fick bara 1 poäng med sig. Man har nu 5 poäng upp till Newcastle och vi tror att man kan kriga till sig en poäng i den här matchen. Vårt tips 1x!

6. West Ham – Newcastle (1)

West Ham har hittat form och gjort det bra mot bra lag dessutom.. Man har kryssat både mot United och Liverpool och var nära att få en poäng mot City senast. Newcastle som ligger tvåa i Premier leagues skadelista har allt annat än bra form och den här säsongen vill man nog helst glömma. Man förlorade hemma mot Liverpool med 6-0 senast och blev helt enkelt förnedrade. Det gäller att rädda nytt kontrakt men man kommer tyvärr inte få med sig några poäng från Upton Park. West Ham är för starka just nu. Säker etta!

7. Åtvidaberg – Djurgården (12)

Två lag som förmodligen kommmer kämpa om nytt kontrakt i höst när det drar ihop sig. Djurgården har endast 1 poäng efter 5 omgångar. Kommer första vinsten nu? Vårt tips 12!

8. Degerfors – Varberg (12)

Klassiska Degerfors är givetvis favoriter i det här superettamötet men Varberg har tagit sina poäng och kan med lite flyt överraska. Vi jagar pengar på tipset och tar därför med tvåan på kupongen även om ettan känns rätt given. Vårt tips 12!

9. Liverpool – Everton (1x)

Liverpool förnedrade Newcastle med 6-0 senast. En match som man inte ska dra allt för stora växlar ifrån. Däremot om man ser hur laget presterat hemma på Anfield så var man bättre än Chelsea och kvitterade i slutet. Everton har gjort en bra säsong och ska aldrig räknas bort. Dessutom är det derby och inte helt omöjligt att vi får se ett par röda kort. Vårt tips 1x!

10. Manchester United – Chelsea (2)

United helt klart värdiga vinnare av Premier League. Man har varit starkast och stabilast under hela säsongen. Man sparade inte på krutet mot Arsenal senast även fast ligan redan var klar. Frågan är hur man gör mot Chelsea. Chelsea slog ut United ur FA-cupen och har faktiskt klarat sig hyffsat mot Englands bästa lag de senaste 10 åren. Chelsea jagar CL plats. Slår motivation klass? Vi chansar med 2:an på kupongen.!

11. Elfsborg – Mjällby (1)

Två lag som startat säsongen helt ok. Elfsborg har 2 raka segrar och vi tror att 3:e kommer här. På konstgräset brukar det gå undan i Borås! Säker etta!

12. Halmstad – Öster (12)

Två lag som både gör mycket mål och släpper in mycket mål. Halmstad är i störst poängbehov. Öster har ess i rockärmen t i spelfördelaren Denis Velic på mitten. Kan han styra och ställa så kan det mycket väl bli bortaseger.  Vårt tips 12!

13. Syrianska – Helsingborg (2)

Två formstarka lag. Syrianska har 2 raka vinster och Helsingborg har 3 raka vinster. Det blir dock för tufft för Syrianska att rå på stabila Helsingborg även om man har en fanatisk hemmapublik. Vårt tips, säker 2:a!

Det känns som veckans stryktips är riktigt roligt den här veckan. Observera att alla matcher inte startar samtidigt utan att det är flera matcher på stryktipskupongen som börjar senare.  Det är med andra ord uppbäddat för en riktigt härligt tips lördag!

Har ni några tipskommentarer så lämna dem för bövelen! =)