God eftermiddag!

Samtliga tre hörnspel satt senast till 2,60, 2,05 samt 1,72 och jag hoppas att ni tog rygg. Jag räknade kallt med Messis närvaro då alla rapporter före matchstart indikerade att denne man var näst intill 100% spelklar, men det visade sig tyvärr vara annorlunda. Därför ber jag er ha överseende med ”seger för Barcelona” samt ”Barcelona över 1,5 mål” som i efterhand var mycket dåliga spel. Jag hade givetvis inte rekat dessa spel eftersom Barca utan Messi är ett lag utan karaktär och framförallt ingen slagkraftig offensiv nog att hota ett lag som Bayern. 

Velasco Carballo

Förhoppningsvis är Carlos Velasco Carballo återhållsam med korten ikväll.

Till kvällen är det nya tag som gäller och jag har en del tänkbara drag att erbjuda er, spelvänner.

Som rubriken lyder, har man enligt mig satt linan ett par snäpp för högt i kvällens bottenmöte i Galicien. Vi snackar ”antal gula kort” i Celta Vigo-Athletic Bilbao. Det hör inte till ovanligheterna att matcher i Liga BBVA innehåller heta dueller och därmed också en hel del kort. Lagen i kvällens möte är förvisso inga undantag, men jag har svårt att tro att man landar på mer än sex gula kort när domaren blåser av matchen. Sju gula kort är väldigt många på förhand och undertecknad betraktar detta som ett rent värdespel.

Betsafe erbjder således ”under 6,5 gula kort” @ 2,11 – och jag måste syna detta trevliga odds. Insats medel/låg är det som gäller.

På en helt annan nivå ska det också spelas fotboll. Jag syftar på kvällens Allsvenska möte i landets södra delar, Malmö.

Av främst geografiska skäl har jag följt IFK Norrköping väldigt mycket under mina år. ”Att man blandar och ger” är i mina ögon ett passande uttryck för att beskriva detta egendomliga lags prestationer. Man har förmodligen en tillräckligt stark trupp att hota de flesta lagen i Allsvenskan, men ändå klarar man inte av att hålla en jämn nivå. Man förlorar mot BP och Syrianska för att i nästa skede köra över Häcken med 4-2. Något stämmer inte. Vad talar emot att man blir överkörda ikväll av Malmö FF, på ett kokande Swedbank Stadion? Inte mycket.

Malmö @ 1,43 – insats hög

Malmö över 1,5 mål @ 1,65 – insats medel   

Även dessa odds är hämtade från Betsafe och om du inte redan kund där kan du registrera dig via denna länk för att erhålla en unik bonus genom oss på Svenskt Spel :

http://xn--bonustrden-75a.se/erbjudanden/josef-gustafsson/

 

Kommentarer uppskattas givetvis. På återseende!