Lördag 11 maj spelas det final i FA-cupen på Wembley mellan Manchester City och Wigan Athletic. Manchester City är storfavoriter till segern enligt spelbolagen men möter ett Wigan Athletic i bra form. Manchester City slog i sin semifinal ut Chelsea med 2-1 och Wigan petade bort semifinalmotståndaren Millwall från finalmatchen med att göra 2-0. Det är nu det ska bestämmas var FA-cup bucklan ska hamna år 2013!

Manchester City logo Wigan Athletic logo

Speltips FA-Cupen Finalen

Svenskt Spel tror inte att Manchester City kommer köra över Wigan så enkelt som många andra tror. Wigan har en fin formkurva och är säkerligen tända till tusen på att spela inför fullsatta läktare på Wembley när FA-cup bucklan står på spel. Det är också väldigt målrika matcher som Wigan bjudit här på slutet. Laget har i de senaste tre Premier League matcherna spelat 2-2 (H), 2-3 (B), och 2-3 (H) där offensivt spel varit melodin. Manchester City vet vi har en stjärnfylld offensiv med spelare som Sergio Aguero, Carlos Tevez och Edin Dzeko och hela laget är betydligt mer namnkunnigt än finalmotståndaren Wigan. Så vi tror och hoppas på en målrik match där chanserna avlöser varandra åt bägge hållen men som kommer sluta väldigt jämnt, kanske till och med oavgjort efter ordinarie speltid 90 min. Men det är inte ett oavgjort odds vi ger vårt speltips på utan vi kommer spela på att både Wigan med sin anfallsglada fotboll och Manchester City med sina fina offensiva kvalitéer kommer göra mål i matchen.

Manchester City – Wigan Athletic sänds lördagen 11 maj i tv kanal TV10 med matchstart kl. 18.15.

Speltips Manchester City – Wigan Athletic: En 1:a på att båda lagen gör mål i matchen till oddset 1,85 hos Betsafe.

FA-Cupen Final Manchester City - Wigan Athletic

 

OBS! Om du vill spela ett odds på FA-Cupen Final Manchester City – Wigan Athletic och registrerar dig som ny spelare på Betsafe via oss på Svenskt Spel så får du hela 300% i välkomstbonus på casinot!